Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Altınordu Bandırma Futbol Okulu sezonu açtı

Altınordu Bandırma Futbol Okulu sezonu açtı

Bandırma 17 Eylül GSK bundan sonra bünyesindeki futbol okulu faaliyetlerini

Bandırma 17 Eylül GSK bundan sonra bünyesindeki futbol okulu faaliyetlerini Türkiye´nin Altınordu´su olarak bilinen Altınordu Spor Kulübü ile yaptığı sözleşme ile faaliyetlerini Altınordu Bandırma Futbol Okulu olarak devam edecek.
Altınordu Bandırma Futbol Okulu, sezon açılışını Marmara Halı Sahada yaptığı çift kale maçıyla açtı.
Bandırma 17 Eylül GSK Başkanı Nihat Şimşek ve CHP Bandırma İlçe Başkanı Hüseyin Bahar´ın pasta kesimi ile başlayan etkinlik, Bursa Altınordu Futbol Okulu ile Altınordu Bandırma Futbol Okulu arasında 2010 doğumlu gençlerin maçıyla start aldı.
Çok sayıda velinin de izlediği maçın ardından bir değerlendirme yapan Kulüp Başkanı Nihat Şimşek, hedeflerinin ilçedeki yetenekli çocukların Altınordu Spor Kulübü´nün düzenlediği özel turnuvalarda izlenmesini ve takip edilmesini sağlamak olduğunu söyledi.
Şimşek ?Altınordu Bandırma Futbol okulu bünyesinde 90´ı lisanslı olmak üzere , 94 oyuncu kaydımız var. Amacımız iyi yürek, iyi adamlar ve iyi futbolcu yetiştirmek. Bu iş için 8 hocamız görevlendirildi. Onlarda canı gönülden ellerinden gelen her şeyi yapmaya hazır. Okulda yetiştireceğimiz evlatlarımızın, pilot takımımız olan Bandırma 17 Eylül GSK takımında sportif ve bireysel gelişimlerine katkıda bulunmaktır.? dedi.
Haber: Ahmet Pesen



mustafa kürşat şimşek
25.07.2023 13:14:35
Kontenjan vs söz konusu mudur. 8 yaş için gruplarınız mevcut mu ? oğlum 2015 doğumlu.

  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı