Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Amaçları “futbol adası”

Amaçları “futbol adası”

Marmara Adalar Belediyespor Kulübü başkanı, yöneticileri ve teknik heyeti gazetecilere açıklama yaptı.

Marmara Adalar Belediyespor Kulübü başkanı, yöneticileri ve teknik heyeti gazetecilere açıklama yaptı.
Otel Panderma Port’ta Marmara Adalar Belediyesporlu futbolculara verilen kahvaltıda gazetecilere konuşan kulüp başkanı Hakan Aydın, yönetim kurulu olarak gönüllülük esasına göre görev yaptıklarını belirterek, şunları söyledi:
“Amacımız, Marmara, Avşa ve Ekinlik adalarını ‘futbol adası’ durumuna getirmektir. Bu arada Marmara Adası’na, içinde tesisleriyle birlikte bir stat yapmayı hedefliyoruz. Adalarda yaşayan kendi çocuklarımızı futbolla buluşturmak ve geleceğin yıldızlarını yetiştirmek istiyoruz. Marmara Adalar Belediye Başkanı Süleyman Aksoy’a, kulübümüze desteği için teşekkür ediyorum.”
Asbaşkan Seçkin Avcı, Marmara Adalar Belediyespor’un çatısı altında gençleri futbola ve spora kazandırmayı hedeflediklerini belirtirken, kulübün futbol şubesi sorumlusu ve takımın antrenörü Mustafa Gündoğan ise şöyle konuştu:
“Burada doğduk, futbol oynadık. Şimdi de gençleri futbola ve spora kazandırmaya çalışıyoruz. Şu anda 24 lisanslı futbolcumuzun 19’u, adalardaki gençlerimizden oluşuyor. 5 futbolcumuzu ise Bandırma ve yöresinden kadromuza dahil ettik.”
1. Amatör Lig’de mücadele eden Marmara Adalar Belediyespor, Bandırma Sanayi sahasında oynadığı sezonun ilk lig maçında Paşaçiftlikspor’u 3-2 yendi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Amaçları “futbol adası”
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli