Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

AMATÖR SPOR HAFTASI BAŞLADI...

AMATÖR SPOR HAFTASI BAŞLADI...

Gençlik ve Spor Bakanlığı ile Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu tarafından her yıl ortaklaşa düzenlenen Amatör Spor Haftası´nın açılış töreni yapıldı.

Balıkesir Atatürk Anıtı önünde düzenlenen törene, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanı Metin Mengüç, Amatör Spor Kulüpleri temsilcileri, diğer yetkililer ile sporcular katıldı.
Saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı´nın okunmasının ardından haftanın önemine ilişkin bir konuşma yapan İl Müdürü Arıcıoğlu, antrenör ve sporcuların Amatör Spor Haftası´nı kutladı.
Törende bir konuşma yapan Arıcıoğlu, ?Amatör Spor Haftası il merkezi ve ilçelerimizde çeşitli etkinliklerle kutlanacaktır. Amatör Spor Haftası boyunca yapılan etkinliklerin amacı halkın düzenli fiziksel aktivite alışkanlığına özendirilmesi, spor merkezlerine kayıt yaparak spora başlayan çocuklara müsabaka tecrübesi kazandırılması, ülkede topyekûn spor bilinci ve kültürünün oluşturulması bu anlamda tüm halkımızı spor yapmak için tesislerimize davet ediyorum.? dedi.
Balıkesir´de güzel faaliyetler yapıldığına dikkat çeken Arıcıoğlu, sezonun hayırlı olmasını diledi.
Açılış töreni, Amatör Spor Haftası etkinlikleri kapsamında Kurtdereli Spor Salonu´nda oynanan voleybol müsabakası ile sona erdi.
Haber Merkezi



Anahtar Kelimeler: AMATÖR SPOR HAFTASI BAŞLADI
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli