Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Amatör sporcular verilen destekleri karşılıksız bırakmadı

Amatör sporcular verilen destekleri karşılıksız bırakmadı

Bandırma´da amatör branştaki sporculara verilen destek meyvelerini veriyor.

Bandırma´da amatör branştaki sporculara verilen destek meyvelerini veriyor.
Bandırma´da bir ilki başaran Bandırma Şehit Bedir Karabıyık G.S.K Bayan Hentbol Takımı 26-28 Haziran tarihinde Ankara´da düzenlenen müsabakalarda Çorum Görkem Sporu 30-32 yenerek Türkiye deplasmanlı Bayanlar Hentbol de 2. Lige çıktı.

/resimler/2015-7/25/1553272239585.jpg
Bandırma Şehit Bedir Karabıyık G.S.K Bayan Hentbol Takımı Oyuncuları, Kulüp Başkanı Vedat Üçkan, Kulüp Yöneticileri Önder Horoz, Çetin Kocabaş, Beden Eğitimi Öğretmeni- Antrenör Kemal Taşkın ve Antrenör Esra Ulu Belediye Başkanı Dursun Mirzayı makamında ziyaret etti.
Sporcular, desteklerini esirgemen Başkan Mirza´ya teşekkür ederken Antrenör Kemal Taşkın şöyle konuştu: ?26-28 Haziran tarihinde Ankara´da yapılan müsabakalarda Çorum Görkem Sporu 30-32 yenerek Bandırma´da bir ilki başardık ve Türkiye deplasmanlı Bayanlar Hentbol 2. Lige çıktık. 3 sene önce Belediye Başkanımız Dursun Mirza?nın okul bahçemizi asfaltlatıp bize oyun alanı oluşturmasının ardından hentbola yoğunlaştık. İlk başlarda bu konuma geleceğimizi söylememize rağmen bize inanan çok azdı ve hayal olarak görüyordu. Kızlarım ve bizler buna inandık. Belediye Başkanımız Dursun Mirza´nın bizlere inanarak çok büyük destek vermesi ile çok kısa zamanda bu başarı geldi. Şimdi iş artık Bandırma´ya düşüyor. Bu takıma destek geldiği takdirde alt yapısı güçlü hentbolu bilen bir seyirci kitlesiyle Türkiye´de ?Bandırma Milli´ adını altın harflerle yazdı-racağımıza inanıyoruz.?
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli