Bugün, 5 Mayıs 2024 Pazar

Amatör tiyatro grubundan profesyonel gösteri

Amatör tiyatro grubundan profesyonel gösteri

Manyasta düzenlenen tiyatro sunumunda Akıl Baştadır, Akıl Hastanesi oyunu sahnelendi. Bursa-Mustafa Kemal Paşa İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde

Manyas`ta düzenlenen tiyatro sunumunda "Akıl Baştadır, Akıl Hastanesi" oyunu sahnelendi.
Bursa-Mustafa Kemal Paşa İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitimi Merkezi bünyesinde faaliyetlerini sürdüren tiyatro gurubu Manyas Belediye düğün salonunda "Akıl Baştadır, Akıl Hastanesi" oyununu sahneledi.
90 dakika süreli oyun iki perde halinde izleyicilere sunuldu.
Yönetmenliğini Çetin Güler`in yaptığı "Akıl Baştadır, Akıl Hastanesi" adlı oyunda Pınar Günhan, Elçin Ünal, Merve Ünal, Aydan Rodop, Tuncay Kartal, Ufuk Ercan, Erol Atmaca ve Cüneyt Turhal rol aldılar.
Oyun öncesi udi sanatçısı Yücel Kaydı Türk Sanat Müziğinden örnekler sundu. Yönetmen Çetin Güler, Halk Eğitim Müdürlüğü tiyatro gurubu içerisinde her kesimden ve her yaştan oyuncular olduğunu altı ay sürede tiyatro gurubu ile birlikte çalıştıklarını belirtti.
Güler, Bursa başta olmak üzere çevre il ve ilçelerden tiyatro oyunu sahnelemeleri için davetler geldiğini söyledi.
M. Kemal Paşa İsmail Hakkı Şenpamukçu Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tiyatro gurubunun oyunu Manyas`lı tiyatro severler tarafından beğeni ile izlendi. Amatör gurubun profesyonelce bir oyun sergilemeleri izleyiciler tarafından alkışlandı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Pazar 17.1 ° / 8 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 19.5 ° / 5.3 ° Güneşli
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli