Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Ambulans ile otomobil çarpıştı 1 kişi öldü

Ambulans ile otomobil çarpıştı 1 kişi öldü

Dursunbey İlçesinde, otomobil ile hasta taşıyan ambulansın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.

Dursunbey İlçesi`nde, otomobil ile hasta taşıyan ambulansın çarpışması sonucu meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 3 kişide yaralandı.
Kaza, saat 20.45 sıralarında, Dursunbey-Balıkesir Karayolu üzerinde meydana geldi. 
Küçükler Köyü`ne hasta almaya giden Nasuh Duman`ın kullandığı 10 F 3883 plakalı ambulans ile Serkan Aslanboğa`nın (17) yönetimindeki 45 ZP 255 plakalı otomobil çarpıştı. 
Kazada, otomobil sürücüsü Aslanboğa ile aracın sağ ön koltuğunda oturan arkadaşı Osman Yanık (16), ambulans şoförü Duman ve sağlık görevlisi Ceren Bayır yaralandı. 
Kalbi duran Osman Yanık ile yine sağlık durumu ağır olan arkadaşı Serkan Aslanboğa`ya ilk müdahaleyi, kazadan yara almadan kurtulan ambulanstaki bir diğer sağlık görevlisi tarafından yapıldı. Kalbi çalıştırılan Yanık ile yaralı arkadaşı, kaza yerine çağrılan ambulansla Dursunbey Devlet Hastanesi`ne kaldırıldı. 
Hastanede yapılan müdahalelere rağmen Yanık kurtarılamadı. Serkan Aslanboğa burada yapılan müdahalenin ardından Balıkesir Devlet Hastanesi`ne sevk edildi. Ambulanstaki hafif yaralı iki sağlık personelinin tedavileri ise ayakta yapıldı. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu