Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ana Sınıfı öğrencilerine ait ?Masal Şelalesi? törenle açıldı

Ana Sınıfı öğrencilerine ait ?Masal Şelalesi? törenle açıldı

Bandırma Şehit Süleyman Bey İlkokulu bünyesinde Ana Sınıfı öğrencilerine yönelik hazırlanan etkinlik sınıfı ?Masal Şelalesi? nin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Okul Müdürü Hasan Şahin ve Bandırma´ da ki birçok Okul Müdürünün katılımı ile ya

Bandırma Şehit Süleyman Bey İlkokulu bünyesinde Ana Sınıfı öğrencilerine yönelik hazırlanan etkinlik sınıfı ?Masal Şelalesi? nin açılışı İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Okul Müdürü Hasan Şahin ve Bandırma´ da ki birçok Okul Müdürünün katılımı ile yapıldı.
Açılış konuşmasını yapan Okul Müdürü Hasan Şahin, Bandırma´da hatta Balıkesir´ de bir örneği olmayan bu sınıfın hazırlıkları yarıyıl tatilinde tamamlandığını söyledi.
Uzun çalışmalar neticesinde gerekli düzenlemeler yapıldıktan sonra sınıfı öğrencilerin hizmetine açıldığını belirten Şahin, ?Ana Sınıfı için hazırlanan ?Masal Şelalesi? projesi ile Okul Öncesi dönemdeki çocuklara iyi-kötü, doğru- yanlış gibi değerlerin masallarla öğretimini amaçlıyoruz. Sınıfa duvar resimlerini yapan öğrenci velisi Ali Cındıl´a teşekkür ediyorum? dedi.
Masalların çok önemli olduğuna dikkat çeken Bandırma İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan açılış konuşmasında, ?İmkanı olan okullarımızda masal odaları oluşturalım istedik. ?Masal Şelalesi´´ gerek okul öncesi eğitim, gerekse ilkokul eğitiminde özellikle serbest eğitimler kapsamında kullanabileceğimiz önemli bir alan. Hepimizin çocukluk dönemlerine baktığımızda hepimizin hayatında bizi etkileyen masallar var.´´ dedi.
İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü özel büroda görevli Sınıf Öğretmeni Deniz Altıntaş´ın ilçe genelinde yürütülmesi planlanan ?Masal Etkinlikleri? projesi kapsamında ilk masal anlatımı yapılmış oldu.
?Masal Şelalesi? etkinlik sınıfının açılışında Tiyatro ve Drama Lideri Ufuk Nergiz tarafından çocuklara ve katılımcılara masal anlatıldı.
?Masal Şelalesi? sınıfının açılışının ardından okulun 2. Sınıf öğretmenlerinin il genelinde yürütülen BENGİ projesi kapsamında hazırlamış olduğu ?Kitap Kumbaram? ?Ben Okudum Sen de Okur musun?? isimli okul projesinin açılışı da İlçe Milli Eğitim Müdürü Osman Özkan, Okul Müdürü Hasan Şahin, diğer okul müdürleri, öğretmenler, öğrenciler ve velilerin katılımı ile gerçekleştirildi.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli