Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Anadolu Lisesi için 1 M3 Beton Sende Al kampanyası

Anadolu Lisesi için 1 M3 Beton Sende Al kampanyası

Erdek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri tarafından, okulları için 1 M3 Beton Sende Al isimli yardım kampanyası düzenlendi.

Erdek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri tarafından, okulları için "1 M3 Beton Sende Al" isimli yardım kampanyası düzenlendi. Kampanyaya tüm ilçe halkının katılması isteniyor.
Erdek Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği yöneticileri yaptıkları açıklamada, okul bahçesinin yenilenmesi istendi.
Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Halil Bıkmaz, Başkan Yardımcıları Çağlayan Tetikdur ve Elmaz Dölen imzalı basına gönderilen yazılı açıklamada şu ifadelere yer verildi:
"Okulumuzun binası 1983 yılında ilköğretim okul binası olarak kullanılmaya başlanmış ve 2005 yılına gelindiğinde ise Anadolu Lisesi`ne dönüştürülmüştür. Okul binası ilköğretim okulu olarak düşünüldüğünden, bugün ihtiyaçlara karşılık verememektedir. Okulumuz 2 katlı ve sadece 12 derslikten oluşmaktadır. Bu koşullara rağmen 2010 yılında bir öğrencimiz Üniversite Sınavında Türkiye 475. cisi olup okulumuz başarılı okullar arasına girmiştir. Eğitime bu kadar önem verilen bir dönemde, geliniz öğrencilerimizi ve okulumuzu yalnız bırakmayalım. Unutmayalım ki, en büyük hayır eğitime yapılan hayırdır. Okulumuzun bahçe zemini oldukça bozuk durumdadır. Öğrencilerimizin bu durumda güvenli bir şekilde sosyal faaliyetlerde bulunmaları mümkün değildir. Bahçe açısından oldukça sağlıksız bir ortama sahibiz. Bu anlamda 100 M3 betona ihtiyacımız vardır. Bu konuyla ilgili olarak bir kampanya düzenledik. 1 M3 beton ortalama 100 liradır. "1 M3 beton sende al" adlı dayanışma ve yardımlaşma kampanyamıza katılmanızı istirham ediyor, bizleri bu konuda yalnız bırakmayacağını umuyoruz."

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli