Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Anıl Başaran Bandırmaspor ile sözleşme imzaladı

Anıl Başaran Bandırmaspor ile sözleşme imzaladı

Trabzonsporlu Rahmi Anıl Başaran Royal Hastanesi Bandırmaspor´a transfer oldu.

Trabzonsporlu Rahmi Anıl Başaran Royal Hastanesi Bandırmaspor´a transfer oldu.
Royal Hastanesi Bandırmaspor, Trabzonspor´dan forvet ve sağ kanat pozisyonlarında görev yapan Rahmi Anıl Başaran´ı 1 yıllığına kiralık olarak kadrosuna kattı.
İmza töreninde konuşan Bandırmaspor Basın Sözcüsü Özel Aydın, ilk toplantılarındaki sloganı hatırlatarak şunları aktardı: ?Açık ara ligde kalmak hedefimiz.İyi top oynuyoruz. Yapılan transferler teknik heyetimizin bilgisi dahilinde oluyor. Sportif anlamda yıl içersinde, sene sonuna doğru güzel işlere imza atacağımızı düşünüyoruz. Hedefimiz amacımız tamamen bu yönde. Ancak şehir olarak, ?Şehir Birleşiyor? sloganının altını daha da doldurmak istiyoruz. Bu konuda kurum ve kuruluşlardan destek bekliyoruz buna ihtiyacımız var.? dedi.
Bandırmaspor As Başkanı Adem Yılmaz ise ?Trabzonspor´dan Milli futbolcu Rahmi Anıl Başaran´ı transfer ettik. Trabzonspor başkan ve yöneticilerine teşekkür ederiz. Kendileri bizi tercih ettiler. Bizim için gurur verici. Ligde kalıcı olmak istiyoruz, kendimiz göre hedeflerimiz var. Yarın da yine Trabzonspor´dan transfer edeceğimiz Abdurrahim Dursun´la burada imza töreni düzenleyeceğiz.? dedi.
Futbolcu Rahmi Anıl Başaran´da imzanın ardından yaptığı konuşmada, gelişiminin burada gerçekleşeceğine inanmasının yanı sıra değer verildiği için Bandırmaspor´u seçtiğini açıkladı. Haber: Ahmet Pesen



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli