Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

ANKA Gençlik Derneği Avşa ve Marmara´da ?Evet´i anlattı

ANKA Gençlik Derneği Avşa ve Marmara´da ?Evet´i anlattı

Balıkesir´in en büyük gençlik yapılanmaları arasında olan ANKA Gençlik Derneği, ?Mesele Memleket Meselesi´ sloganı ile AK Parti ile MHP´nin sürdürdüğü referandum öncesi ?Evet´ kampanyasına destek olmak amacıyla, il genelinde gitmedik ilçe, çalmadık kapı b

Balıkesir´in en büyük gençlik yapılanmaları arasında olan ANKA Gençlik Derneği, ?Mesele Memleket Meselesi´ sloganı ile AK Parti ile MHP´nin sürdürdüğü referandum öncesi ?Evet´ kampanyasına destek olmak amacıyla, il genelinde gitmedik ilçe, çalmadık kapı bırakmıyor.
Yeni Anayasa maddelerinin oylanacağı 16 Nisan´daki referandumda neden ?Evet´ oyu kullanılması gerektiğini Balıkesir halkına anlatmak için yola çıkan ANKA Gençlik Derneği üyeleri Balıkesir´in tüm ilçelerinde gruplar halinde, yağmur çamur demeden sabahtan akşama kadar çalışmalar yürütüyor.
Avukat Ömer Marmaralı öncülüğünde kurulan ve kısa sürede halkın takdirini kazanan derneğin temsilcileri, geçtiğimiz gün Avşa Adası ile Marmara Adasına gittiler.
120 kişinin yer aldığı dernek üyesi ve gönüllü genci, Avşa Adasında Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy karşıladı.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile koordinasyon yapan ANKA Gençlik Derneği üyeleri, kapı kapı dolaşarak hazırladıkları bilgilendirme broşürlerini dağıttı. Gençler, yeni Anayasa maddeleri hakkında vatandaşlara ayrıntılı bilgiler verdi. Halkın büyük kısmının olumlu karşılandığı çalışmayı yerinde ve güzel bir çalışma olarak değerlendiren vatandaşlar, ?ANKA Gençlik Derneği´ni adalarda görmekten mutluluk duyduk. Bizlere ?Evet´i anlatıyorlar. Onların bu azimli çalışmaları bizleri sevindiriyor. Hepsine teşekkür ediyoruz? şeklinde konuştu.
ANKA Gençlik Derneği hakkında bilgi veren Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ?Böyle gençlik karşısında ne diyeceğimi şaşırdım. Çalışmalarınızın memleketimize faydalı olmasını, faydalar getirmesini diliyorum. Güzel sonuçlar vermesini, yüce Allah´tan, böyle güzel bir günde diliyorum? dedi.
ANKA Gençlik Derneği üyeleri de ?Avşa ve Marmara Adalarını ziyaret ettik. 16 Nisan referandumu ile ilgili kapı kapı dolaşıp, yeni Anayasa maddeleriyle ilgili halkımızı bilgilendirmekteyiz. Hazırladığımız açıklamalı broşürleri halkımıza dağıtıyoruz. Güçlü bir Türkiye için azimle çalışmalarımıza devam edeceğiz? dedi.
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli