Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Ankara Balıkesirliler Derneği Balıkesirli öğrencilere başarılar diledi

Ankara Balıkesirliler Derneği Balıkesirli öğrencilere başarılar diledi

Balıkesir´in her alanda adını duyurmaya çalışan, Ankara´daki Balıkesirlileri bir araya getirme, öğrencilere destek çıkma konusunda aktif olarak çalışan Ankara

Balıkesir´in her alanda adını duyurmaya çalışan, Ankara´daki Balıkesirlileri bir araya getirme, öğrencilere destek çıkma konusunda aktif olarak çalışan Ankara Balıkesirliler Derneği´nin 3 yıldır düzenli olarak gerçekleştirdiği Ankara´da üniversite öğrenimi gören Balıkesir´li üniversite öğrencilerini tanıştırma, birbirleriyle kaynaştırma amaçlı "Yeni Öğretim Yılına Merhaba" kahvaltısının 2017-2018 buluşması Balıkesir´li emekli Celal Albayın bahçeli evinde büyük katılımla ve coşkuyla gerçekleşti.
Dernek yönetici ve üyelerince hazırlanan, tamamen ev yapımı çeşitli pasta, börek, salata, tatlı, keklerin getirildiği kahvaltı, yeni başlamış, farklı üniversitelerde, farklı bölüm ve sınıflarda öğrenim gören 100´den fazla Balıkesir´li öğrenciyi bir araya getirdi.
Bu yılki kahvaltıda Balıkesirli ODTÜ Öğretim Üyesi Doç. Dr. Perihan Savaş´ın, babası hayrına yaptırdığı lokma hayrı ayrı bir güzellik katarken, Özlem isimli bayan tarafından getirilen daha soğumamış aşure ise kahvaltıya katılanları keyiflendirdi.
Balıkesir´i TBMM´de temsil etmiş ve etmekte olan milletvekillerinden Ankara´da olup katılan Namık Havutça, halen Hacettepe Üniversitesi Teknokent Müdürlüğü görevinde bulunan İlyas Yılmazyıldız, Ergün Aydoğan gençlere destek mesajı verdiler.
Ayrıca sanat camiasındaki Balıkesirlilerden Türkiye´nin ve Dünyanın sayılı Trompet sanatçılarından Erden Bilgen, Devlet Opera ve Balesi Keman sanatçılarından Ümmiye Özdem´de katılarak gençlerle sohbet ettiler.
Erden Bilgen´in Moravian Flarmoni Orkestası ile hazırladığı, her yerde bulunamayan "Gelibolu" kasetinden hediye olarak dağıtması gençleri çok sevindirdi.
Ankara Balıkesirliler Derneği Başkanı Servet Camgöz, etkinliğe katılan tüm hemşerilerine ve öğrencilere teşekkür ederek, öğrencilere 2017-2018 öğretim yılında üstün başarılar diledi.
Camgöz, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Birlikten kuvvet ve güzellik doğar. Muhabbet sadece mesaj olmayıp, sohbetin güzelliğini gençlerimize öğretiyoruz, yaşatıyoruz. Hayrın gerçek anlamına ulaşabilmesi için hemşerilerimizin öğrenci burs hesabına her zaman katkıda bulunulabileceklerdir. Bu tür hayır yapmak isteyenler için dernek burs hesabı ile ihtiyacı olan Ankara´daki öğrencilere ulaşılabilabilir.? Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli