Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Ankara-Balıkesirliler Dernek üyeleri Marko Paşa´da buluştu

Ankara-Balıkesirliler Dernek üyeleri Marko Paşa´da buluştu

Ankara´da yaşayan bütün Balıkesirlileri kaynaştırmaya çabalayan Ankara Balıkesirliler Derneği 2016 yılının ilk buluşmasını Çukurambar Marko Paşa Kafe´de gerçekleştirdi.

Ankara´da yaşayan bütün Balıkesirlileri kaynaştırmaya çabalayan Ankara Balıkesirliler Derneği 2016 yılının ilk buluşmasını Çukurambar Marko Paşa Kafe´de gerçekleştirdi.
Beklenenin üzerinde kalabalık bir katılımın olduğu etkinlikte, Balıkesir Milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Namık Havutça, Ahmet Akın ile önceki dönem Balıkesir Milletvekillerinden Prof.Dr.Recep Çetin, İlyas Yılmazyıldız ile Ömer Lütfü Coşkun´da yer aldı.
Devlet Sanatçısı unvanına sahip Fotoğraf Sanatçısı hemşerimiz Ozan Sağdıç, Balıkesir´li Yazarlar Vedat Yazıcı, Kevser Ruhu yanı sıra Ankara´da bulunan Edremit Belediye Başkanı Kamil Saka´da katıldı.
Gündelik yaşamın stresi ve Büyükşehirde yaşamanın koşuşturmacısı içerisinde sosyal bir artı değer yaratmak, tatlı bir moral sağlamak amacıyla faaliyetlerini geliştirerek sürdüren Ankara Balıkesirliler Derneği, herhangi bir ayırım yapmadan Balıkesir merkez, içeler ile kırsal mahalleleri sahiplenirken, havasını koklayan Balıkesir´i seven, suyundan içmiş, denizine girmiş herkesi kabul ediyor.
Balıkesirliler Derneği´nin etkinliklerinde katılımcı sayılarının her geçen gün artması dikkat çekiyor.
Dernek olarak hemşeriler arasında iyi günde- kötü günde bir arada olma, muhabbetli hemşericilik ruhunu oluşturmaya çalıştıklarını belirten Dernek Başkanı Servet Camgöz, Ankara´da yaşayan tüm Balıkesirlilere açık olan Derneğin Sıhhiye´deki Balıkesirliler Evi´nin haftanın 6 günü ziyaret edilebileceğini söyledi.
Son dönemde etkin çalışmalar, düzenlenen yemek ve kahvaltılar, öğrenci burs ve eğitimleri, memleket takımlarına destek verilmesi konusunda memnuniyetlerini belirten üyeler Dernek yönetimini kutlayarak kısa sürede hemen yeni bir etkinlik talep ettiler. Memleketten getirilen özel höşmerim ve çalan İki Keklik eşliğinde yenilen yemekler, içilen çayların ardından iyi dileklerle tekrar buluşmak üzere ayrıldılar.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli