Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Anneler Günü´nde şehit anneleri unutulmadı

Anneler Günü´nde şehit anneleri unutulmadı

Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Anneler Günü´nde şehit annelerini evlerinde ziyaret etti.

Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Anneler Günü´nde şehit annelerini evlerinde ziyaret etti.
Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, Anneler Günü dolayısıyla Şehit Tayyar Bahadır Demirel´in annesi Emine Demirel, Şehit Yılmaz Gün´ün annesi Ayşe Gün, Şehit Zafer Bilhan Öztanıl´ın annesi Suzan Öztanıl, Şehit Hatice Koç´un annesi Döndü Koç´u evlerinde ziyaret etti.
Şehit Gürdeniz Erdoğmuş´un annesi Asiye Erdoğmuş ile Şehit Jandarma Yzb. Selim Özdemir´in eşi Kadriye Özdemir´de Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık adına Erdek İlçe Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku tarafından ziyaret edilip Anneler Günleri kutlandı.
Şehit anneleri, Kaymakam Çalık ve Jandarma Komutanı Halil İbrahim İlanku´nun kendilerine yapılan ziyaretlerinden memnuniyetlerini dile getirdi.
Ziyaretlerde, şehit annelerine hediye paketleri takdim edildi.

Korona virüs tedbirleri dikkate alınarak sosyal mesafe korunarak şehit annelerine Kaymakam Çalık tarafından yapılan ziyaret ilçemizde yaşayan ve 1919 doğumlu Hanife Bakan isimli yaşlı vatandaşın ikametine yapılan ziyaretle devam ederken, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu´nun Hanife Bakan´a kutlama mesajı ile hediye gönderdiği öğrenildi.
Şehit annelerinin istek ve sorunlarını bizzat dinleyen Kaymakam Çalık "Biz, şehitlerimizin bize emanetlerine olan vefamızla büyük bir milletiz. Başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere karşılıksız sevgi ve fedakarlıklarıyla her zaman baş tacımız olan haklarını hiç bir zaman ödeyemeyiz. Cennetin ayaklarının altında olduğuyla müjdelenen, hayat yolunda bizlere kendini adamış bütün annelerimizin Anneler Günü´nü kutlarım" diye belirtti.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli