Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Antalya 7. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Bandırma tanıtıldı

Antalya 7. YÖREX Yöresel Ürünler Fuarında Bandırma tanıtıldı

Türkiye´nin en büyük yerel ürün organizasyonu olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı´nda Bandırma´nın marka değeri taşıyan ürün ve firmaları tanıtıld

Türkiye´nin en büyük yerel ürün organizasyonu olan YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı´nda Bandırma´nın marka değeri taşıyan ürün ve firmaları tanıtıldı.
Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği´nin desteği ve Antalya Ticaret Borsası´nın organizasyonunda "Sizin oraların nesi meşhur?" sloganı ile bu yıl 7. kez düzenlenen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı törenle açıldı.
Türkiye´nin birçok ilinden oda, borsa ve kalkınma ajansları başta olmak üzere çeşitli sivil toplum örgütleri, kamu kuruluşları ve özel firmaların katılım sağladığı YÖREX´te, bu yıl 70 ilden, 116 oda ve borsa, 13 Kalkınma Ajansı, 45 farklı kurum ve 234 firma yer aldı.
Yöresel ürünlerin markalaşması ve ticari değer kazanması yolunda önemli bir buluşma noktası haline gelen YÖREX Fuarı´nda, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası işbirliği ile Bandırma tanıtım standı da yer aldı.
Fuarın açılış programının ardından stantları gezen TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu ve beraberindeki heyet, Bandırma standını ziyaret ederek ürünler ve firmalar hakkında bilgi aldı.
Bandırma standında; Agro Tan Tohumculuk, Aren Kozmetik, Bandırma Yumurta A.Ş., Banmat A.Ş.. Banvit A.Ş., Eti Maden İşletmeleri, Fikir Fidancılık, Hasan Çavuş Helvacısı, İlpasol Gübre, Kapıdağ Süt Ürünleri, Makarna Manyas, MTN Tohum, Platin Medikal, Sen Tarım AŞ., Ünal Çiftliği, Zengin Süt Ürünleri firmalarının ürünleri sergilenip, misafirlere çeşitli ikramlar yapılarak bölgenin marka değeri taşıyan değerleri tanıtıldı.
Fuara katılan firma temsilcilerinin yanı sıra Bandırma Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Kılkışlı, Meclis Başkanı Bahadır Çenberci, Bandırma Ticaret Borsası Yönetim Kurulu Başkanı Halit Sezgin ile Oda ve Borsanın yönetim ve meclis üyeleri ile Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza ve Bandırma 17 Eylül Üniversitesi Öğretim Görevlisi Onur Akdoğan Bandırma´nın tanıtımının yapılacağı fuar organizasyonunda Bandırma standında hazır bulundular.
5 gün süren fuarda, Bandırma Ticaret Odası ve Bandırma Ticaret Borsası tarafından hazırlanan tanıtım CD´si, tanıtım dokümanları ve görseller ile bölgeye ait ürünler standı ziyaret eden katılımcılar tarafından ilgiyle karşılandı.
Haber Merkezi



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli