Bugün, 7 Mayıs 2024 Salı

Apostol Mesire alanına değişim

Apostol Mesire alanına değişim

Apostol (Çifte Oluklar) Mesire çevre alanı düzenleme işinin ihalesi yapıldı Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğünce, Apostol (Çifte Oluklar) mesire yerinde çevre alanı düzenlemesi yapılması işi için açılan ihale kesinleşti.

Apostol (Çifte Oluklar) Mesire çevre alanı düzenleme işinin ihalesi yapıldı
Erdek Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü`nce, Apostol (Çifte Oluklar) mesire yerinde çevre alanı düzenlemesi yapılması işi için açılan ihale kesinleşti.
Proje hizmete girdiğinde, Apostol Çifte Oluklar olarak bilinen mesire yerine gelenler geçmiş ile geleceği birlikte yaşayacak.
Apostol Mesire yeri (Çifte Oluklar) çevre alanı düzenlemesi için gerçekleştirilen yapım işi ihalesinin maliyeti 235 bin lira oldu.
Ekonomik açıdan en avantajlı teklifin sadece fiyat esasına göre belirlendiği ihaleye katılan isteklilerden işin yapım işini İlhak Çelik Çatı İnşaat Karacabey Kerem Yılmaz üstlendi.
Konuyla ilgili açıklama yapan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan, "Karacabey-Kerem Yılmaz isimli firma 235 bin liraya Apostol (Çifte Oluklar) Mesire yerinde çevre alanı düzenlenmesi yapım işini üstlendi. İhale komisyonunun yaptığı değerlendirme ve incelemesinin ardından ilgili firma yetkilisiyle sözleşme imzalandı ve yer teslimi yapıldı" dedi.
İşin yer tesliminden itibaren 3 ay içerisinde tamamlanarak belediye ye teslim edileceğini kaydeden Aysan, ilçenin en eski mesire alanlarından birisi olan Apostol bölgesinde yapılacak bu yeni düzenlemeyle, "Mesire yerine yıllardır el atılmadığından çirkin bir görüntü oluşturuyordu. Biz bu bölgeyi hazırladığımız projemizin gerçekleştirilmesiyle vatandaşlarımıza ve tatilcilerimize daha rahat bir ortam hazırlayacağız. İlçemizin en eski parklarından olan bölgenin çok daha güzel bir görünüme kavuşması için çalışıyoruz.  Çalışmalar sonrasında daha ferah bir hale dönüştürülecektir" şeklinde konuştu.
Öte yandan Aysan, Apostol (Çifte Oluklar) Mesire yeri çevre düzenleme projesinin ilçeye kazandırmayı düşündüğü beş projeden birisi olduğunu sözlerine ekledi
Haber : Eray Kaplan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Salı 24.2 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Çarşamba 26.5 ° / 11.4 ° false
  • Perşembe 21.4 ° / 12.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı