Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Apostol Mesire yeri kiraya verilecek

Apostol Mesire yeri kiraya verilecek

İlçemiz Apostol Mevkiinde bulunan, Cafe ve Piknik Alanı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanununun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile kiraya çıkarıldı.

İlçemiz Apostol Mevkiinde bulunan, Cafe ve Piknik Alanı 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu`nun 45. Maddesine göre açık teklif usulü ile kiraya çıkarıldı.
Erdek Belediye Başkanlığı, mülkiyeti kendisine ait Erdek İlçesi Atatürk Mahallesi hudutları dahilinde yer alan Apostol (Çifte Oluklar) Kafe ve Piknik Alanını 2 yıl 9 ay süreliğine açık teklif usulü ile kiraya çıkaracağını duyurdu.
Erdek`te uzun yıllar piknik alanı olarak kullanılırken, ilgisiz ve bakımsızlıktan kaderi ile baş başa bırakılarak eski özelliğini kaybeden, Apostol Mesire Alanında, Erdek Belediyesi tarafından geçtiğimiz yıl başlatılan yenileme çalışmaları ile Apostol Mesire yeri modern kafe ve piknik alanına dönüştürüldü.
Erdek Belediyesi`nden edinilen bilgiye göre, 255 M2 kapalı alan, 4068 M2 açık alanı bulunan Apostol Kafe ve Piknik Alanının 2 yıl 9 ay süreliğine, açık teklif usulü ile kiraya verileceği öğrenilirken, yıllık tahmini kira bedelinin 5 bin liradan başlayacağı bildirildi.
Kiralama ihalesinin 1 Temmuz 2013 Pazartesi günü saat 14:50`te başlayacağı belirtilirken, söz konusu işyerinin ihalesine katılmak isteyenlerin, şartname ve ihale dosyalarının mesai saatleri içerisinde Erdek Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü`nde görülebileceği, ihaleye katılacakların ihale günü saat 11:00`e kadar evraklarını teslim ederek, ihale şartnamesini 100 lira bedel karşılığı satın almak zorunda oldukları kaydedildi.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false