Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Araçla kaçarken kazada can verdiler

Araçla kaçarken kazada can verdiler

Çanakkaleye bağlı Ayvacık İlçesinde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde 2 kişi öldü, 2si ağır 4 kişi de yaralandı

Çanakkale`ye bağlı Ayvacık İlçesi`nde sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu takla atan otomobilde 2 kişi öldü, 2`si ağır 4 kişi de yaralandı. Otomobildekilerin, Edremit İlçesine bağlı Altınoluk Beldesi`ndeki bir miras kavgasında, silahla yaralama olayına karışıp kaçarken kaza yaptıkları ileri sürüldü.
Edinilen bilgiye göre; Altınoluk Beldesi Cumhuriyet Meydanı`nda dün saat 23.00 sıralarında iki grup arasında miras kavgası yaşandı. A.B. (40) ile yeğeni N.K.`nin (22) ayaklarından silahla yaralandığı kavgaya karıştıkları ileri sürülen Özkan Kara, Zeliha Bozkoyun, H.A., S.U., M.A., E.A., 06 AHD 37 plakalı otomobille Çanakkale istikametine doğru kaçmaya başladı. Özkan Kara`nın kullandığı otomobil, Küçükkuyu`dan Assos sahil yolunu takip ederek Ayvacık ilçesi sapağına çıktı. Özkan Kara`nın tali yolun bittiğini fark etmeyip süratli bir şekilde Çanakkale-İzmir Karayoluna çıkınca refüje çarptı. Savrulan otomobil karşı şeride geçip yan yattı.
Kazada sürücü Özkan Kara ile yanındaki Zeliha Bozkoyun olay yerinde yaşamlarını yitirdi. Yaralılardan H.A. ile S.U. Çanakkale Devlet Hastanesi, M.A. ve E.A. ise Ayvacık Devlet Hastanesine kaldırılıp, tedaviye alındı. Yaralılardan H.A. ve S.U.`nun durumlarının ağır olduğu bildirildi.
Tedavileri tamamlanan M.A. ve E.A. polis tarafından gözaltında tutulurken, olayın aydınlatılması için savcılık tarafından soruşturma başlatıldı.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı