Bugün, 24 Nisan 2024 Çarşamba

Araçların kışa hazır olup olmadığı denetlendi

Araçların kışa hazır olup olmadığı denetlendi

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca, kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle araçlarda oluşabilecek ekonomik ve maddi kayıpların en aza indirilmesi, araçlarda yapılaca

Balıkesir İl Jandarma Komutanlığı´nca, kış mevsiminin yaklaşması nedeniyle araçlarda oluşabilecek ekonomik ve maddi kayıpların en aza indirilmesi, araçlarda yapılacak kışlık bakım hakkında bilgi verilmesi, vatandaşlarımızın huzur ve güven ortamında seyahat etmelerinin sağlanması, trafik bilincinin oluşması ile trafik kazalarının azaltılması amacıyla 5-29 Ekim 2020 tarihleri arasında denetim yapıldı.
?Kış Aylarında Güvenli Trafik İçin Araç Bakımı ile Araç Kullanırken Dikkat Edilmesi Gereken Hususlar? konularını içeren vatandaşlara yönelik eğitim faaliyetleri 18 jandarma timi tarafından icra edildi.
Jandarma Trafik Timlerince, 1.038 vatandaşımıza trafik konusunda bilgilendirme yapılırken, önümüzdeki dönemde de trafik kazalarının azaltılması ve trafik bilincinin yerleşmesi amacıyla, Jandarma Trafik Timlerince ?Bilgilendirme Faaliyetleri?nin devam edeceği bildirildi.
Haber Merkezi



  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli