Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Araçların lastiklerini kestiler

Araçların lastiklerini kestiler

Erdekte kimliği belirsiz kişi veya kişiler cadde ve sokak üzerinde park halinde duran birçok aracın lastiklerini keserek kayıplara karıştı.

Erdek`te kimliği belirsiz kişi veya kişiler cadde ve sokak üzerinde park halinde duran birçok aracın lastiklerini keserek kayıplara karıştı.
Olay, Cumartesi gece sularında ilçenin muhtelif sokaklarında park eden araçların üzerinde meydana geldi.
Pazar günü sabah saatlerinde araçlarına binmek üzere gelen sürücüler, ev ve işyerlerinin önüne park ettikleri otomobillerinin lastiklerinin kesildiğini fark etti.
Polis mobese kamera kayıtlarını inceliyor 
Araçlarının lastiklerinin kesildiğini tespit eden sürücülerin bir çoğunun olayı polise aktarmadığı sadece bir araç sahibinin polise şikayette bulunduğu öğrenildi.
Sadece bir araç sürücüsünün ihbarının ardından olay yerine gelen polis, sürücünün bilgisine başvurarak inceleme başlattı. Bazı araçların daha lastiklerinin kesildiğini belirleyen polis, parmak izi araştırması yapıp bölgede çok az sayıda bulunan güvenlik kamerası görüntülerini incelemeye alarak olayın faillerini tespit etmeye çalışıyor.
Olayın şokunu yaşayan araç sahipleri, sabah uyandıklarında araçlarının lastiğinin kesildiğini belirterek, bıçakla araçlarımızın lastiklerinin kesildiğini gördük. Bu olayı yapanların bir an önce bulunmasını istiyoruz açıklamasında bulundular.
Emniyetten elde edilen bilgiye göre, polis merkezine sadece bir araç sürücüsünün aracının lastikleri kesildiği şikayetinde bulunduğu başka da bir şikayetin kendilerine ulaşmadığı öğrenildi.
Mağdur araç sürücülerinin emniyete gelerek şikayette bulunmasını isteyen polis, olayın fail ve faillerini yakalamaya yönelik başlattığı soruşturmanın kısa zamanda ortaya çıkarılacağını bildirdi.
Mehmet Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false