Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Arena Sirki ilçemizde

Arena Sirki ilçemizde

Erdek, üç gün boyunca Arena sirkine ev sahipliği yapacak.

Erdek, üç gün boyunca Arena sirkine ev sahipliği yapacak.
İlçemiz TIR parkı olarak bilinen ilçe stadı karşısında ki alana kurulmasına başlanan Arena Sirkine, giden izleyiciler ip canbazları, ateş, sihirbaz ve ölüm çemberi gösterilerini nefeslerini keserek izleyebilecek.
Erdek Belediyesi tarafından getirilen, Arena Sirki sadece 3 gün süre ile ilçede gösteri sergileyecek. Kamyon Garajı`nda bulunan geniş alana kurulacak sirk çadırının kapıları 30 Mart Cuma günü (yarın) saat 20.00`da kapılarını açıyor.
3 gün sürecek ve heyecan dolu dakikaların yaşanacağı SLM Organizasyon Balkan Grubu Arena Sirki, aslanlar, kaplanlar, atlar, midilliler, eşekler, kuşlar, develer, köpekler ve profesyonel akrobatlardan oluşan dolu dolu gösterileri izlemek için seyircilerini bekliyor. 
Arena Sirki, ip cambazları, ateş gösterileri, sihirbaz ve ölüm çemberi gösterisiyle nefes kesen anlar yaşatacak. İlk gösterisini 30 Mart Cuma saat 20.00`da sunacak olan Arena Sirki, 31 Mart Cumartesi ve 1 Nisan Pazar günleri saat 15.00 ve 20.00`da Erdeklilerle buluşacak. Bir saat 45 dakika süren gösteri boyunca seyirciler unutulmaz anlar yaşayacak. 
Arena Sirki Genel Koordinatörü Sümer Dinçer, Arena Sirki hakkında yaptığı açıklamasında, Türkiye turnesi süresince yoğun ilgi ve beğeniyle karşılandıklarını ifade edip, Erdeklilere Arena Sirki`ni izleme fırsatı sunan Erdek Belediye Başkanı Hüseyin Aysan`a teşekkür etti.  Sosyal ve kültürel bir faaliyet olarak sirk gösterilerinin, ailelerinin bir arada zaman geçirdiği ender mekanların dan biri olduğunu belirten Dinçer, "Sirkler deden toruna her yaştan bireyin konforlu, huzurlu ve eğlenceli vakit geçireceği tek mekanlardır" dedi. 
Erdek Kaymakamlığı`na ve İlçe Emniyet Müdürlüğü`ne de teşekkür eden Dinçer, "Sirkler azim, kararlılık ve çalışkanlıkla imkansız denilen şeylerin başarıldığı yerlerdir.  Çocuklarımız sirk sanatçılarının azmini, kararlılığını ve başarısını rol model alabilirler" dedi.  Sadece 3 gün sürecek olan gösterinin biletleri, sirk çadırının bilet gişesinden temin edilebilir.  
Tuncay Ertan


Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli