Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Arif Demir’den gündem değerlendirmesi

Arif Demir’den gündem değerlendirmesi

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, gündemde bulunan konular hakkında düşüncelerini açıkladı.

İYİ Parti Erdek İlçe Başkanı Arif Demir, gündemde bulunan konular hakkında düşüncelerini açıkladı.

Demir, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na verilen 2 yıl 7 aylık hapis cezası ve siyaset yasağı kararının siyasi olup, toplum vicdanına sığmadığını belirtti.

Hiranur Cemaati çatısı altında, 6 yaşındaki çocuğun cinsel istismarının da vicdanları yaraladığını vurgulayan Demir, “Yüce dinimizde, 6 yaşındaki bir çocuğun evlendirilmesi hiçbir şekilde caiz değildir. Bu çeşit yapıların, devlet tarafından çok iyi denetlenmesi gerekir” dedi.

Partilerinin, Balıkesir’in 20 ilçesinde kongrelerini tamamladığını belirten Demir, “Partimizin Balıkesir il kongresi 15 Ocak 2022’de yapılacak. İl başkanımız Özlem Ural, bu kongrede aday olmayacağını açıkladı. Tabii ki, bu karar Özlem Hanım’ın takdiridir. Özlem Hanım’ın, il başkanı olarak partimize çok önemli katkıları olmuştur. Kendisine teşekkür borçluyuz” diye konuştu.

Partilerine ilginin ve katılımların her geçen gün arttığına işaret eden Demir, “Erdek ilçe teşkilatımıza başvurarak üye olanların sayısı her geçen gün artıyor. Kısa süre içinde bin üyeyi geçeceğimize inanıyorum. Sürekli olarak vatandaşlarımızın içinde olup, onlara dokunmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın en büyük sorunu yüksek enflasyon ve hayat pahalılığı” dedi.

Demir, Erdekspor ve Bandırmaspor’un maçlarını yakından izleyerek, başarılarından mutluluk duyduğunu sözlerine ekledi.

Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Demir’ gündem değerlendirmesi
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı