Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu Başvuruları Başlıyor

Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu Başvuruları Başlıyor

BAÇEM organizasyonunda, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Kursu´nun 5. si 23 Mart´ta başlayacak.

BAÇEM organizasyonunda, Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Kursu´nun 5. si 23 Mart´ta başlayacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı Çiftçi Eğitim Merkezi´nin (BAÇEM) yurtiçi ve yurtdışından yoğun talep gören ?Uygulamalı ve Sertifikalı Tıbbi ve Aromatik Bitkiler Yetiştiriciliği Kursu?nun 5. si 23 Mart´ta başlayacak.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (BALMEK) ve Burhaniye Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü´yle ortaklaşa düzenlenecek kursa katılmak isteyen vatandaşlar, 17-23 Şubat 2020 günleri arasında www.balikesir.bel.tr online başvuru adresinden işlemlerini yapabilecekler. 10 gün sürecek eğitimlerde, kursiyerlere bu süre içerisinde uzman ziraat mühendisleri ve uzman biyologlar tarafından arazide uygulamalı olarak eğitimler verilecek.
Verilen eğitimler kapsamında tarlada tohum ekiminden ürünün son hasadına kadar en ince ayrıntısıyla anlatımı yapılacak. Kursun sonunda verilecek sertifikalar sayesinde, Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu ve Milli Emlak arazileri üzerinde proje sundukları takdirde faydalanabilecekler. Ayrıca Tarım ve Orman Bakanlığı Genç Çiftçi Projesi´nden de yararlanabilecekler. 75 kişilik kontenjanı bulunan kursun nihai kursiyer listesi 6 Mart´ta www.balikesir.bel.tr / http://kirsal.balikesir.bel.tr adresinden duyurulacak.Aromatik Bitki Yetiştiriciliği Kursu Başvuruları Başlıyor
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli