Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Asa, Seçimler devrim niteliğindedir

Asa, Seçimler devrim niteliğindedir

Erdek´te gök mavi, deniz mavi

Geçtiğimiz Pazar günü yapılan 162 Sayılı Erdek Zeyteni Satış Kooperatifi seçim sonucunu YENİ?ERDEK´e değerlendiren Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa,? yapılan seçimler ERDEK için bir devrim niteliğindedir. Sandıktan çıkan sonuç, Birliği yöneteceğiz diye yıllarca zeytin üreticilerine yalan söyleyerek kandıranlar ve iftira atarak politika yapanlara güzel bir cevap olmuştur? dedi.
Tekrar seçilen Abdullah Şenol ve yönetim kurulunu tebrik eden Asa,?yapılan seçimlerin başta zeytin üreticilerimiz olmak üzere , ERDEK kooperatifine ve Marmarabirlik´e hayırlı olsun. Abdullah Şenol başkanlığında seçimi kazanan yönetim kurulu üyelerimize de başarılar diliyorum. ERDEK´li zeytin üreticilerimiz aslında geleceğini oylamıştır. Kooperatifin başına bilgisi, deneyimi ve tecrübesi olan Abdullah Şenol ve ekibi gelmiştir. Kazanan Erdek olacaktır . Gelecek dönemde Birlik yönetim kurulu ile uyum içinde çalışarak daha güzel hizmetler yapılacaktır. Bundan kimsenin hiç şüphesi olmasın? ifadelerini kullandı.
Yatırımlarımız engellendi
?Bu seçim bir milat olmuştur. Yeni bir sayfa açılmıştır. Siyaset yaparak insanlar üzerinde baskı yapanların da sonu olmuştur? diyen Başkan Asa sözlerini şöyle sürdürdü:
?Biz hizmet etmeye çalıştıkça onlar baltalamaya çalıştı.. Marmarabirlik yönetim kurulu olarak , Gedeve mevkisine kooperatife yeni depolama tesisi yapmak için kendisinden randevu alındığı halde, Genel Müdür Yardımcılarımız ve inşaat müdürlerimizden oluşan teknik ekibimizle görüşmemiş ve yapılacak olan tesisi engellemiştir. 

Bu konuyu ERDEK halkına ve zeytin üreticilerimize havale ediyorum. Seçimlerden önce demiştik ?gök mavi , deniz mavi, gördüğünüz her yer masmavi´ olsun diye. Bu kararı veren ve bizlere daha iyi koşullarda çalışma fırsatı sağlayan zeytin üreticilerimize teşekkür ediyorum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki süreçte de Erdek´li zeytin üreticilerimizin emrindeyim?.
Görevi bırakıp kaçtılar
Zamanında görevden kaçanların, birdenbire hizmet aşk ile yanıp tutuşmasının manidar olduğunu da vurgulayan Asa,?2010 yılında yolun sonuna geldiğini anlayan, şahsıma ?gel bu birliğin başına geç´ diyerek görevi bırakanlar, aradan dokuz yıl sonra bu gün ne oldu da kooperatif yönetimine talip oldular? O gün görevi bırakıp kaçtığınız halde yıllarca insanlara doğruyu söylemediniz. Ama bugün ilahi adalet tecelli etti . Size hakkımı helal etmiyorum. Oysa ki biz yıllarca sizin arkanızda dimdik durduk, kimseyi satmadık. Koltuk merakın vardı da yönetim kurulu başkanlığını niye bıraktın ? dedi.
İftira atanların sonu hüsran oldu
Atılan iftira ve kendileri hakkında söylenen yalanlarla ilgili hukuki sürecin devam ettiğinin de altını çizen Başkan Hidamet Asa, ? İftira atanlar eğer ellerinde bir belgesi varsa, savcılığa gitmiyorsa namerttir. Zeytin üreticilerimiz şunu asla unutmasın; Seçim çalışmaları esnasında başta şahsıma atılan iftiralar sebebiyle hukuki mücadelemiz de başlamıştır. Açtığımız iki davayı kazanmıştık. Üçüncü dava süreci başlamıştır. Söylediği yalanlar ve atılan iftiralar yanına kar kalmayacaktır. 17 Şubat, bugüne kadar yalanlarla iftiralarla, fitne fesat tohumları ekenlerin bedel ödeme günüydü. Yapılan seçimler o kadar önemliydi ki , yıllar sonra bile önemi unutulmayacaktır? diye konuştu..
Haber : Mehmet Ertan



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli