Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Asa´dan belediyeye ve kooperatife ziyaret

Asa´dan belediyeye ve kooperatife ziyaret

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgenve Erdek Zeytin Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık´ı makamında ziyaret ettiler.

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İlgenve Erdek Zeytin Kooperatifi Başkanı Abdullah Şenol, Erdek Belediye Başkanı Burhan Karışık´ı makamında ziyaret ettiler. Asa, ziyaret sırasında Karışık´a, yeni görevinde başarılar dileyerek hediyesini verdi.
Ziyarette ayrıca Marmarabirlik ve kooperatif yöneticileriyle başkan Karışık arasında zeytin üreticilerinin sorunları ve ihtiyaçlarına yönelik görüşme gerçekleşti. Sözlerine "Üreticilerimiz baştacımızdır." ifadesiyle başlayan Asa, çiftçilerin ve Birlik ortaklarının üretimleri ile ilgili olarak mahalli yöneticilerle işbirliği içinde, üreticilerin gelirlerini artırmaya ve giderlerini azaltmaya yönelik çalışmalar yapılacağını, zeytin sineği ve bunun gibi zeytin zararlıları ile mücadele bağlamında topluca ilaçlama gerçekleştirileceğini, bu konuda gelişen yeni teknolojilerin takip edilerek daha az harcamayla daha kaliteli ürün alınmasının hedeflendiğini belirtti.
Ardından Erdek Zeytin Tarım Satış Kooperatifi´ni de ziyaretini de Başkan Karışık ile birlikte ziyaret eden Asa, burada da Erdek´te yapılması düşünülen yatırımlar ve 2021 yılı zeytin rekoltesi konusunda bilgi verdi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: belediyeye kooperatife ziyaret
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı