Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

Asa´dan Çavuşoğlu´na hayırlı olsun ziyareti

Asa´dan Çavuşoğlu´na hayırlı olsun ziyareti

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, bir araya geldiği Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu´na yeni görevinde başarılar diledi. Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hi

Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa, bir araya geldiği Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu´na yeni görevinde başarılar diledi.
Ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlu, Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa´ya verdiği destek için teşekkür etti.
Marmarabirlik Yönetim Kurulu Üyelerinin yaptığı çalışmalar neticesinde oluşturduğu sinerjiyle zeytin sektörüne büyük bir dinamizm kattığını ifade eden Çavuşoğlu, şehri ve ülkesi için iyi niyetle ve var gücüyle çalışan herkesin yanında olduklarını belirtti.
Yeni göreviyle büyük bir sorumluluk üstlendiğinin de altını çizen Çavuşoğlu, "Ülkemiz ve milletimiz adına en iyi hizmetleri yapmak, önemli faydalar sağlamak için buradayız ve çok çalışacağız. Allah utandırmasın, sizlerin de desteğini bekliyorum" dedi.
Başbakan Yardımcısı Hakan Çavuşoğlui´na yapılan ziyarete ilişkin açıklamalarda bulunan Marmarabirlik Yönetim Kurulu Başkanı Hidamet Asa´da hemşerileri Hakan Çavuşoğlu´nunböyle önemli bir göreve getirilmesinden büyük gurur duyduklarını ifade etti.
Çavuşoğlu´na, yeni görevinin hayırlı olmasını dilediklerini belirten Asa, Başbakan Yardımcımız Çavuşoğlu´na gücünü 32 bin ortağından alan Marmarabirlik´in, dünü, bugünü ve gelecek hedefleri hakkında bilgi verdiklerini, Marmarabirlik´in geleceği için büyük önem taşıyan projeleri değerlendirdiklerini açıkladı.
Özellikle geçtiğimiz haftalarda başvurusunu gerçekleştirdiğimiz IPA hibe projesi ve Marmarabirlik´in yurtdışı marka destek programı olan Turquality kapsamına alınması konularında Başbakan Yardımcısı Çavuşoğlu´ndan destek istediklerini kaydeden Asa ?Ziyarette Çavuşoğlu´nu çalışmalarımızı yerinde anlatmak amacıyla Marmarabirlik´e davet ettik. Bizlere kıymetli vakitlerini ayıran Başbakan Yardımcımıza gösterdikleri ilgi ve verdikleri destekten dolayı teşekkürlerimi ve saygılarımı sunuyorum.? diyerek sözlerine ekledi.
Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli