Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Asansörde mahsur kalan şahsı İtfaiye kurtardı

Asansörde mahsur kalan şahsı  İtfaiye kurtardı

8Oturduğu binanın asansöründe mahsur kalan Bülent Ö. (48) isimli vatandaş itfaiye ekiplerince kurtarıldı.

8Oturduğu binanın asansöründe mahsur kalan Bülent Ö. (48) isimli vatandaş itfaiye ekiplerince kurtarıldı.
Halitpaşa Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi`nde bir apartmanda oturan Bülent Ö. İsimli şahıs, dün gece saat 01:30 sularında 5. katta bulunan dairesine gitmek üzere bindiği asansörün 3. ve 4. katları arasında mahsur kaldı.
qAsansörde mahsur kalan Bülent Ö. cep telefonuyla Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Erdek Grup Amirliği'ni arayıp haber vermesi üzerine olay yerine gelen itfaiye ekipleri, vatandaşı yaklaşık iki saat mahsur kaldığı asansörden kurtardı.
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı Erdek Grup Amirliği'ne bağlı itfaiye ekipleri, kendilerine gelen ihbar üzerine geldiklerini belirterek, "Ekiplerimiz, asansörde kalan vatandaşı kurtarmak için olay yerine geldi. Yaklaşık 10 dakikalık bir çalışma sonucu asansörün önce çalışmasını sağladık, ardından kapısını açtık. Vatandaşımızı gece yarısında kurtardığımız için mutluyuz" dedi.
Mahsur kalan vatandaşta, kendisini kurtaran itfaiye ekiplerine teşekkür etti.
Bülent Ö. İsimli vatandaş oturduğu binanın asansörünün sık sık arızalandığını, binanın yöneticisinin ise asansörün bakımı ile ilgilenmediğinden yakındı.



Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli