Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Aslanoğlu, Güney Marmara´nın adayı

Aslanoğlu, Güney Marmara´nın adayı

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), stratejik bir kararla, Güney Marmara Bölgesi adayı konumunda Manyaslı bir adayı, Balıkesir Milletvekilliği aday listesinde ikinci sırada gösterdi. Manyaslı Makine Yüksek Mühendisi Fevzi Erkut Aslanoğlu, Balıkesir Milletve

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP), stratejik bir kararla, Güney Marmara Bölgesi adayı konumunda Manyaslı bir adayı, Balıkesir Milletvekilliği aday listesinde ikinci sırada gösterdi. Manyaslı Makine Yüksek Mühendisi Fevzi Erkut Aslanoğlu, Balıkesir Milletvekilliği için şanslı gözüküyor.
Güney Marmara Bölgesi´nde, diğer partilerin milletvekilliği aday listelerinde seçilecek yerlerde aday bulunmamasının, Aslanoğlu´nun şansını artırdığına dikkat çekiliyor. Buna bağlı olarak Aslanoğlu´nun, Susurluk, Bandırma, Gönen, Manyas, Erdek ve Marmara´dan da yüksek oy alarak parlamentoya girebileceği öne sürülüyor.
F. ERKUT ASLANOĞLU KİMDİR
Ataları Kuzey Kafkasya´dan göçüp Manyas´ın Tepecik ve Değirmenboğazı köylerine yerleşen Aslanoğlu, Manyas´ın Tepecik Mahallesi nüfusuna kayıtlı olarak Değirmenboğazı Mahallesi´nde (eski köy) oturuyor.
Ülkemizin büyük sanayi kuruluşlarında mühendislik ve yöneticilik görevlerinde bulunan Fevzi Erkut Aslanoğlu, Balıkesir´e büyük hizmetleri geçen eski Balıkesir Senatörü Hikmet Aslanoğlu´nun torunu bulunuyor.
Aslanoğlu, 2009 yılındaki yerel seçime de MHP´nin Manyas belediye başkan adayı olarak yarıştı.
Haber Merkezi



ahmet kılıç
29.03.2021 01:02:49
kendi köyünden oyçıkmadı buçömezlerle mhp nal toplar

  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli