Bugün, 23 Nisan 2024 Salı

ASRIN İŞADAMLARI DERNEĞİ BALIKESİR ŞUBESİ KURULDU

ASRIN İŞADAMLARI DERNEĞİ BALIKESİR ŞUBESİ KURULDU

Balıkesir´de yeni bir İşadamları derneğinin temelleri atıldı.

Kısa adı Asriad olan Asrın işadamları Derneği geçtiğimiz günlerde Balıkesir´de kuruldu. Yakında işadamlarına yönelik olarak birçok faaliyetin içerisinde olacaklarını belirten derneğin Balıkesir Kurucu başkanı Cüneyt Kaba " Kısa bir süre önce görev bize bir görev tebliğ edildi. Bizler büyük bir aileyiz, bir toplumuz, yerliyiz, milliyiz. Dolayısıyla yerli, milli, vatanını ve memleketini seven Balıkesirlilerin insanların bir araya gelmesini önemsiyoruz. Bu amaçla Balıkesir´de ASRİAD ASRIN İŞADAMLARI DERNEĞİMİZİN kuruluşunu gerçekleştirdik" diye konuştu.
Hedefimiz 2023 Vizyonu
Hem Balıkesir´, hem Türkiye´ye sahip çıkma açısından sanayici ve iş adamları biraraya toplamak istediklerini berliten Başkan Kaba "İnşaat, otomotiv, mobilya, tekstil sektöründen üyelerimiz var. Balıkesir yükselen bir ekonomi ve sanayi şehri. Biz biraz daha ekonomiye katkıda bulunmak istiyoruz. Sanayi ve Tarım şehri olan bir vilayette de sanayici üye sayısını artırmaya çalışıyoruz. Aynı zamanda güçlü bir kadroyla yönetimi oluşturma çabamız var. Tabii ki burada esnaflar, iş adamları da olacak ama sanayi sektörüne ağırlık vereceğiz. Balıkesir´in bu anlamda 2023 hedeflerinde ki yeri büyüktür. Başkanımızın Türkiye´yi ilk 10 ekonomi arasına sokma gibi bir çalışması var. Bizlerde bu konuda Balıkesirli işadamları ve esnaflarımızın yurtdışı çalışmalarında yanında olmak istiyoruz."
Yapılanmalarımızı Sürdürüyoruz
"ASRİAD olarak 10´un üzerinde vilayette çalışmalarımızı tamamladık. Balıkesir´de ise yapılanmamız hızla devam ediyor. Yurtdışında da şube anlamında Almanya da faaliyet geçiyoruz. Dünyanın çeşitli ülkelerinde de yapılanmamızı sürdüreceğiz.Başkan olarak hedefim her meslek grubundan bir iki tane arkadaşımızı yönetime almak. ASRİAD´ın sloganı ´Önce nitelik´ tir. Genel merkez de bize ?sayımız az da olsa, yeter ki nitelikli arkadaşlarımız olsun´ diyor. Biz de bu düşüncedeyiz. Dolayısıyla bu anekdota dikkat edeceğiz. Yani ´üye olsun da ne olursa olsun´ mantığına karşıyız. Üyelerimiz az olsun, öz olsun ama nitelikli olsun. Bir kere inançlı ve dürüst olması gerekir. Bizler şaibeli olamayız. Bu konuda çok hassasız, ismimizden belli de zaten. Düşüncesi, vizyonu, yaşantısı ve ticari ahlak görüşünün bize uyması gerekiyor. Öz sermayeyle iş yapılmasını taraftarıyız ve tavsiye ediyoruz. Balıkesir´de bulunan Esnaf ve işadamlarını bünyemize bekliyoruz. " dedi. Haber Merkezi



  • Salı 28.5 ° / 14.1 ° false
  • Çarşamba 26.4 ° / 14.4 ° Güneşli
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli