Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Atasoy´dan iade-i ziyaretler

Atasoy´dan iade-i ziyaretler

Erdek Kaymakamı Atasoy: ?Erdek´te hiçbir kanunsuzluğa izin vermeyeceğiz?

Erdek Kaymakamı Abdullah Atakan Atasoy, çeşitli kurumlara, sivil toplum kuruluşlarına iade-i ziyaretlerini sürdürüyor. Atasoy, son olarak Gıda ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğünü, Ziraat Odası´nı, Atatürkçü Düşünce Derneği´ni ve Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği (TEMAD) şubesini ziyaret etti. Atasoy, TEMAD´da, şube başkanı Ahmet Eraslan ve üyelerle sohbet etti.
Eraslan, şubelerinin 50 dolayında üyesi bulunduğunu belirterek, Atasoy´a ilçede gördüğü bazı eksiklikler hakkında düşüncelerini açıklarken, şunları söyledi:
?Erdek´te, plakasız birçok mobilet ve motosiklet, halkın arasına dalarak tehlike yaratıyor. Birçoğu, egzozlarını patlatarak gürültü yaratıyor. Roman mahallesindeki kahvehaneler daha iyi denetlenmeli. İlçemizin halen hamamı yok. Derneğimizin önünde bulunan taksi durağı çok uzun. Limana giden Hükümet Caddesi´ndeki orta refüjün kaldırılması, bu caddenin trafiğine rahatlık getirir düşüncesindeyiz.?
Kaymakam Atasoy, Erdek için en iyisini, en güzelini yapmak için yoğun bir çaba içinde olduğunu vurgulayarak, şöyle konuştu:
?Erdek´te gözlemim şudur: İlçenin sorunları belli, ancak bu sorunların çözümüne odaklanılmamış. Oysa her sorunun bir çözümü vardır. 

Sık sık belirttiğim gibi çözüm ve vatandaş odaklı çalışmalar yapmak zorundayız. Sorun bana gelmeyecek, biz sorunlara gideceğiz. Sorunlar ancak bu anlayışla çözülür.?
HİÇBİR KANUNSUZLUĞA İZİN VERMEYECEĞİZ
Vatandaşlar için tehlike yaratan plakasız motosikletlerle mücadele ederek, toplattıklarını belirten Kaymakam Atasoy, ?İlçemizde kanunsuz hiçbir şeye izin vermeyeceğiz. Bu arada, kanunsuz bir şekilde kumar oynatan lokal ve dernekleri de çok sıkı bir şekilde denetliyoruz? dedi.
Covid-19 salgını nedeniyle, yapmak istedikleri birçok çalışmayı şimdilik ertelemek zorunda kaldıklarına işaret eden Atasoy, ?Covid-19 salgınını atlattıktan sonra sivil toplum kuruluşları ile geniş kapsamlı bir toplantı düzenleyerek, onların sorunlarını dinleyeceğim. Bu toplantıya, rahat konuşmalar yapılması için basın mensuplarını almayacağım? diye konuştu.
Haber : Önder Balıkçı



Anahtar Kelimeler: Atasoy iade ziyaretler
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli