Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

?Atatürk Anıtı? Cumhuriyet´in kenti Bandırma´ya yakıştı

?Atatürk Anıtı? Cumhuriyet´in kenti Bandırma´ya yakıştı

Bandırma İlçesi Adnan Menderes Bulvarına Yapılan Atatürk Anıtı büyük beğeni topluyor.

Bandırma İlçesi Adnan Menderes Bulvarına Yapılan Atatürk Anıtı büyük beğeni topluyor.
Adnan Menderes Bulvarında atıl durumda bulunan havuzun yerine Son Kurşun Tepesi´ni işaret eden Atatürk Anıtı´nın çevre düzenleme çalışmalarını yerinde incelemek için bölgeye giden Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza´ya vatandaşlar anıttan dolayı teşekkür ettiler.
Gelen tebriklerden dolayı duygulu anlar yaşayan Başkan Dursun Mirza Bandırma´nın Cumhuriyetin kenti olduğunu yineledi.
Bandırma İlçesi´ni, Bandırma Vapuru ile başlayan Kurtuluş mücadelesinde Son Kurşun´un atıldığı yer olarak tanımlayan Başkan Mirza, ?Kentimiz, çeşitli etnik kökenlerin bir arada kardeşçe yaşadığı örnek bir kenttir. Kentimiz, coğrafi konumuyla, sanayisiyle, tarım ve hayvancılığıyla çalışkan insanların yaşadığı kenttir. Kentimiz, tarihsel dokuları taşıyan ve doğal güzelliyle havasını teneffüs eden herkes tarafından sevilen bir kenttir. Kentimiz, Cumhuriyet Bayramlarında on binlerin omuz omuza coşkuyla yürüdüğü kenttir. Kentimiz, Cumhuriyet´in kentidir. Bandırmalı olmaktan ve Bandırma´da yaşamaktan onur ve gurur duyuyorum.? dedi.
Atatürk Anıtından dolayı çok kişiden tebrik aldıklarını belirten Belediye Başkanı Dursun Mirza, ?Bayrağımıza, Ülkemize, Cumhuriyet´imize sahip çıkan tüm Bandırmalıları yürekten tebrik ediyorum. Bugüne kadar özellikle kırsal mahalle olarak adlandırılan köylerimizden köy meydanlarına bizden Atatürk Büstü yapmamızı istediler. Biz de gelen diğer talepler gibi bu taleplerini de geri çevirmedik ve köylerimizin meydanlarına Atatürk Büstleri yaptık.? diye konuştu.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli