Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Atatürk İlkokulu´ndan 5. Geleneksel Çocuk Şenliği

Atatürk İlkokulu´ndan 5. Geleneksel Çocuk Şenliği

Atatürk İlkokulu tarafından ilçemizde düzenlenen Çocuk Şenliği büyük ilgi gördü.

Atatürk İlkokulu tarafından ilçemizde düzenlenen Çocuk Şenliği büyük ilgi gördü. Okulun bahçesinde gün boyu süren şenlikte, çocuklar kurulan oyun alanlarında doyasıya eğlendi.
Her yıl geleneksel hale getirilen çocuk şenliğinin 5´ncisi dün yapıldı. Şenliğe Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Salman Koçu, Şube Müdürleri Fethi Güvem ve Ümit Oktay, öğrenci ve veliler katıldı. 

Okul Müdürü Özgür Koçak açılış konuşmasında "Bu yıl beşincisini düzenlediğimiz çocuk şenliğimize hepiniz hoş geldiniz. ?Mutlu Okul Mutlu Çocuk´ adı altında düzenlediğimiz Çocuk Şenliği´mizde yavrularımız doyasıya eğlenecekler. Eğlenmek, gülmek, oynamak onların hakkı. Bu etkinlikte bizlere destek veren emeği geçen herkese ayrıca teşekkürlerimi iletiyorum." dedi.
Okul Müdürü Koçak´ın konuşmasının ardından çeşitli dallarda düzenlenen yarışmalarda dereceye giren öğrencilere ödülleri verildi.
Öğrenciler okul bahçesine kurulan şişme oyun parklarında doyasıya oynarken, öğrenci velileri ve vatandaşlardan oluşan kalabalık bir topluluk tarafından izlenen şenlik büyük beğeni topladı.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı