Bugün, 19 Mart 2024 Salı

Atatürk İlkokulu´ndan farklı BENGİ projesi

Atatürk İlkokulu´ndan farklı BENGİ projesi

Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan ?BENGİ Projesi? kapsamında ilçe okullarındaki etkinlikler sürüyor.

Atatürk İlkokulu, "Uzaktaki arkadaşıma hediyem var" projesinin son aşamasını gerçekleştirerek projeyi tamamladı.
Atatürk İlkokulu 2. sınıf öğrencileri tarafından, Bingöl ve Diyarbakır´da eğitim gören kardeş öğrenciler için hazırlanan çeşitli hediyeler gönderildi.
"Uzaktaki arkadaşıma hediyem var" projesi kapsamında hazırlanan kolilerde giyim, kırtasiye malzemeleri ve oyuncaklar bulunuyor.
Dün okul bahçesinde PTT kargo araçlarına kolileri taşıyan öğrenci, öğretmen ve velilerce Bingöl´e 21, Diyarbakır´a da 20 kolinin ulaşması için teslim ettiler.

Proje hakkında görüşlerini açıklayan Atatürk İlkokul Müdürü Özgür Koçak, ?Balıkesir Valiliği ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından başlatılan BENGİ Projesi kapsamında, "Uzaktaki arkadaşıma hediyem var" projesini gerçekleştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Diyarbakır İl Milli Eğitim Müdürü Hasan Arslan, bilindiği gibi daha önce ilçemizde Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmüştü. Kendisiyle temasa geçerek projemizi Diyarbakır´a gerçekleştirmek istediğimizi belirttik. Bu nedenle Diyarbakır ve Bingöl´e teslim edilmek üzere kolilerimiz yola çıktı. Projede emeği bulunan Kaymakamımız Hasan Erkal´a, İlçe Milli Eğitim Müdür Vekilimiz Erbil Camgöz´e, PTT Erdek Şubesi Müdürüne, öğretmenlerimize, öğrenci ve velilerimize teşekkürü borç bilirim" dedi.
Haber : Tuncay Ertan



  • Salı 15.7 ° / 3.8 ° false
  • Çarşamba 7.9 ° / 2.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Perşembe 12.4 ° / 3.3 ° Güneşli