Bugün, 28 Nisan 2024 Pazar

Atatürk Mahallesi’ne kadın muhtar adayı

Atatürk Mahallesi’ne kadın muhtar adayı

Erdek İlçesi Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden Nezahat Yükcüer muhtar adayı oldu.

Erdek İlçesi Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden Nezahat Yükcüer muhtar adayı oldu.
31 Mart’ta yapılacak olan mahalli seçimlerde Erdek'te kadın muhtar adaylarının sayısının fazlalığı dikkat çekiyor.
Son olarak Erdek'te Atatürk Mahallesi muhtar adaylığı için Nezahat Yükcüer "Birlikte çözelim birlikte başaralım” sloganıyla adaylığını açıklayıp çalışmalarına başladı.
Atatürk Mahallesi’nin ilk kadın muhtarı olma yolunda tarih yazmaya hazırlanan, mahallesine hizmet etmeye aday olan Nezahat Yükcüer "Mahallemiz yeniden doğacak. Atatürk Mahallesi'ne artık bir kadın eli değecek, değişime hazır mısınız?" diyerek mahalle sakinlerinden destek istedi.
“Mahalleye kadın eli değsin” diyerek yola çıkan ve uzun yıllardır muhtarlık hayali kuran Yükcüer yaptığı açıklamada, “Hayalim olan muhtarlığa, mağdur insanlarımızın sesine ses olabilmek, daha yaşanılabilir bir mahalle ve Atatürk Mahallesi hayali için yola çıkıyorum. Çıktığım yolda vatandaşlarımızın güzel tepkileri ile karşılaşmak beni mutlu ederken doğru yolda ilerlediğimizi görüyorum. Uzun yıllardır ikamet ettiğim Atatürk Mahallesi’ne muhtar adayıyım. Bu güzide mahallemizin, sıkıntılarına, ihtiyaçlarına ve gelişmeye açık yönlerine bizzat vakıf olmaktayım. Gayem, halkımız için mahallemiz için faydalı olabilmektir. Bunun için gereken fedakarlığı yapmaya hazırım. Başta kadınlar olmak üzere bütün mahallemizin desteğiyle kazanacağıma ve bu işin üstesinden geleceğime inanıyorum. Benim bir hayalim var gelin birlikte başaralım “ dedi.
Nezahat Yükcüer kimdir?
1981 yılında Gaziantep doğumlu olan Nazahat Yükcüer Erdek Atatürk Mahallesi’nde büyüdü. Uzun yıllardır Atatürk Mahallesi’nde ikamet eden Yükcüer evli ve 2 çocuk annesidir.

Haber: Tuncay Ertan 



  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 15.4 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı