Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Atık Pil Kampanyası ödülleri çocukları sevindirdi

Atık Pil Kampanyası ödülleri çocukları sevindirdi

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından atık pillerin doğadaki zararlarını önlemek ve atık pilleri geri kazanabilmek amacıyla düzenlenen ´Ödüllü Atık Pil Kampanyası´ ile 6 ay içerisinde 7,5 ton atık pil toplan

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı tarafından atık pillerin doğadaki zararlarını önlemek ve atık pilleri geri kazanabilmek amacıyla düzenlenen ´Ödüllü Atık Pil Kampanyası´ ile 6 ay içerisinde 7,5 ton atık pil toplanarak TAP (Taşınabilir Atık Pil Üreticileri ve İthalatçıları Derneği)´a teslim edildi.
Kampanya süresince; Albay Tayyar-Nuran Oğuz İlkokulu 2000 adet pil toplayarak 2 adet masa tenisi, Naciye Kabakçı Anaokulu 1000 adet pil toplayarak 1 adet masa tenisi almaya hak kazandı.
Kampanyaya katılarak masa tenisini almaya hak kazanan okullara verilen ödüller öğretmen ve öğrencileri sevindirdi. Balıkesir Çocuk Köyü´nde düzenlenen ve büyük ilgi gören ödül töreninde çevreyi korumanın önemine vurgu yapan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, atık pilleri toplayarak çevre kirliliğinin önlenmesine katkı sağlayan katılımcılara Çevre Dostu Sertifikası vererek teşekkür etti.
Öğrenciler, veliler ve okul idarecileri ödüllü atık pil kampanyası için Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur´a teşekkür ettiler. Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli