Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Atık Pil Toplama şampiyonları ödüllerine kavuştu

Atık Pil Toplama şampiyonları ödüllerine kavuştu

Balıkesir´de okullar arasında başlatılan ?Atık Pil Toplama Kampanyası´nda Edremit Naim Süleymanoğlu İlkokulu topladığı 380 kilo atık pil ile il ikincisi oldu.

Gösterdikleri duyarlılıktan dolayı öğrencilere Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş tarafından ödül verildi.
Edremit Belediyesi ve TAP işbirliğiyle Ocak ayında başlayan ve Balıkesir genelindeki diğer ilçeleri de kapsayan kampanya 30 Mayıs´ta sona erdi. ?Atık Pil Toplama Kampanyası´nda Edremit ilçesinden kayda geçen 550 kilo atık pilin 380 kilosunu Naim Süleymanoğlu İlkokulu öğrencileri topladı.
Farkındalık yaratmak amacıyla başlatılan bu kampanya hem atık pillerin toplanarak doğaya vereceği zararın önüne geçmeyi, hem de katkı sağlayan öğrencilerin bilinçlendirilmesini hedefliyor.
En çok atık pili toplayarak Edremit´te birinci Balıkesir´de ikinci olan okulun öğrencilerine Edremit Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Ertaş tarafından ödül verildi. Ertaş, duyarlılığından dolayı okul yönetimi, öğretmenler ve öğrencilere teşekkür ettikten sonra, okulun ihtiyaçlarına yönelik çocuklara spor aletleri ve spor araç gereçlerinin olduğu spor seti verildi.

Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli