Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

Atletizmde yeni sezon hazırlıkları

Atletizmde yeni sezon hazırlıkları

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 2017/2018 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.

Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü 2017/2018 sezonu hazırlıklarını sürdürüyor.
Yıllardır kulüpler bazında çok sayıda ferdi Türkiye şampiyonluklarının yanında, uluslararası alanda da başarılar kazanıp Erdek´in yüzünü sürekli güldüren Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan ve sporcuları, yoğun geçecek olan yeni sezon hazırlıklarına 1 Eylül 2017 günü tam anlamıyla başladı.
Geçen sezonu 12 Türkiye birinciliği, 6 Türkiye ikinciliği, 11 Türkiye üçüncülüğü ve sayısız il-bölge şampiyonluklarıyla kapatan Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü, bu sezona da damga vurmaya hazırlanıyor.
Yeni sezonu değerlendiren Atletizm Milli Takım Antrenörü ve aynı zamanda Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´nün başkanı olan Niyazi Gülhan, şunları söyledi:
Bu sezon ümit ediyorum ki geçtiğimiz tüm sezonlardan daha iyi olacak. Buradaki en büyük etken her yıl artan tecrübemizdir. Sporcularım küçük yaşta profesyonel olmasalar bile, profesyonel gibi davranış göstermeyi, antrenman yapmayı, beslenmeyi, yaşamayı vb. her şeyi uyguluyorlar. Disiplinden asla ödün vermiyoruz. İşin kuralı, gerekliliği neyse, bu doğrultuda çalışmalarımızı yapmaya özen gösteriyoruz. Zaten çalışma disiplinimize, kurallarımıza uymayan sporcularla ilişiğimizi kesiyoruz. Bu tür sporcular ne kulübümüze, ne de Türk atletizmine bir değer katamazlar. Tabii çalışmalarımızı daha verimli yapmamız için Türkiye Atletizm Federasyonu Başkanı Sayın Fatih Çintımar´ın da katkılarını göz ardı edemeyiz. Biz antrenörlerin gelişimi için yurt dışından işin daha da uzmanı hocaları getirtip bizlere seminer imkanı sunuyor. Ben de elimden geldiğince bunların hemen hemen hepsine katılıyorum. Ayrıca başkanımız 18 yaş altındaki üst düzeyindeki sporcular için 2020-2024 olimpik hazırlık kamplarını organize ediyor. Biz de kulübümüzden iki sporcumuz ile birlikte bu kamplara katılıp, her türlü imkanlardan yararlanıyoruz. Bu imkanlardan dolayı başkanımıza teşekkürü borç bilirim. Başkanımızın da, benim de, Erdek Atletik Gençlik ve Spor Kulübü´nün de tek amacı Türk atletizmi ve çocuklarımızdır.
Erdek´te atletizmi çok iyi yerlere getirdiğimizi düşünüyorum. Daha da üst seviyelere çıkacağımızdan da hiçbir şüphem yok. Burada en önemli etkenlerden birisi de okullar. Kulübümüz bünyesinde ilkokul ikinci sınıftan tutun, lise son sınıfa kadar her yaş grubundan sporcu bulunuyor. Başta Erdek 18 Eylül Ortaokulu olmak üzere, Erdek´teki tüm okullardaki sporcuların yer alması da olayın bir başka güzelliğidir. Bu noktada İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü başta olmak üzere, bütün okul idarecilerine ve öğretmenlerine sporculara yaptıkları motive edici davranışlarından dolayı teşekkür ederim.
Biz büyük bir aileyiz. 2007 yılında Erdek´e ilk geldiğim zaman beş sporcu ile başladığım bu oluşumda, şu an 126 sporcu yer alıyor.
Bu zamana kadar bizlere destek olan herkese sonsuz teşekkür eder, herkese önce sağlıklı, sonra da huzurlu ve başarılı bir sezon dilerim.?
Haber Merkezi



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli