Bugün, 28 Mart 2024 Perşembe

Atletlerden Kaymakam Çalık ve Milli Eğitim Müdürü Camgöz´e ziyaret

Atletlerden Kaymakam Çalık ve Milli Eğitim Müdürü Camgöz´e ziyaret

Geçtiğimiz günlerde İstanbul´da yapılan U-14, U-16, U-18 ve U-20 yaş gruplarına ait Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonaları yarışmalarında 3 Türkiye birinciliği

Geçtiğimiz günlerde İstanbul´da yapılan U-14, U-16, U-18 ve U-20 yaş gruplarına ait Salon Atletizmi Türkiye Şampiyonaları yarışmalarında 3 Türkiye birinciliği, 7 Türkiye ikinciliği, bir Türkiye üçüncülüğü, bir Türkiye dördüncülüğü ve bir Türkiye beşinciliği madalyası kazanan ?Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü? sporcuları ve Kulüp Başkanı, Atletizm Milli Takım Antrenörü Niyazi Gülhan, Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık´ı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz´ü ziyaret etti.
Önce İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne giden şampiyon sporcular ve Gülhan, burada Milli Eğitim Müdürü Erbil Camgöz ile yarışmayı değerlendirip, sezon içinde yapılacak yarışmalar ile ilgili bilgi alışverişinde bulundu. Camgöz, desteklerinin süreceğini belirtti.
Ardından Kaymakamlık makamına giden Erdek Atletik Gençlik Ve Spor Kulübü´nün sporcularına İlçe Milli Eğitim Müdürü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erdem Eren de eşlik etti. Ziyaretten memnuniyetini belirten Erdek Kaymakamı Ekrem Çalık, ?Ülkemizin geleceği olan gençlerimizin her zaman yanındayız. İnanıyorum ki onlar bizleri, ülkemizi uluslararası arenada da temsil edeceklerdir. Kazanmış oldukları başarılar övgüye değer. Başta hocamız olmak üzere, bütün sporcularımızı kutluyorum? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 22.6 ° / 10.7 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli