Bugün, 19 Nisan 2024 Cuma

?Atölye Panormos? resim sergisi açıldı

?Atölye Panormos? resim sergisi açıldı

Karma resim sergisinde 40 yapıt var

Ayten Çağlar´ın sahipliğindeki ?Atölye Panormos?un karma yağlı boya resim sergisi açıldı.
?Bandırma Belediyesi Kültür ve Sanat Etkinlikleri? kapsamında, belediyenin kültür ve sanat merkezinde açılan sergide, 20 ressamın, 40 tablosu yer alıyor.
Kalabalık bir topluluğun katıldığı serginin açılış töreninde ilk konuşmayı, Bandırma´da 2000 yılında kurulan ?Atölye Panormos?un sahibi Ayten Çağlar yaptı. Ardından konuşan Bandırma Belediyesi Başkan Vekili Sami Türkmen, Bandırma´nın kültür ve sanatta ülkemizde çok önemli bir yere sahip bulunduğunu vurgularken, ?Bu etkinlikler için kentimize konuk olarak gelen çok sayıda sanatçı veya aydınımız, Bandırma´nın bu alandaki farklılığını özellikle dile getiriyor? dedi. 2017 yılı içinde, Bandırma Belediyesi tarafından gerçekleştirilen etkinlik sayısının 50 olduğuna dikkati çeken Türkmen, kültür ve sanatın gelişimi, Bandırma´nın bu alanda bir ?marka kent´ durumuna getirilmesine yönelik çalışmaların artarak süreceğini belirtti.
Türkmen´in, ressam Çağlar´a plâket vermesinin ardından sergi gezildi.
21 Ocak 2018 tarihine dek açık kalacak olan sergide, Ayten Çağlar, Ayfer Yazıcı, Ayla Avcı, Berrin İlbaş, Birgül Çeker, Dilek Şengöz, Diler Aydın, Dilek Karaman, Emel Pişken, Güler Görgün, Gülseren Kaneral, Müjgan Sezgin, Nilay Eruğuz, Nagihan Akbaş, Necla Sarı, Sema Erdem, Tuğba Mutlu ve küçük sanatçılar Çisem Kumral, Eylül Ezgi Alıcı, Işıl Karahan ve Zeynep Gediktaş´ın tabloları yer alıyor. Haber : Önder Balıkçı



  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli