Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Av. Polat’tan açıklama

Av. Polat’tan açıklama

“Savcının suç işlediği yerde hiç kimse güvende değildir”

Cumhuriyet Halk Partisi(CHP) Bandırma Belediye Meclis Üyesi Av. Merve Polat, “Savcının suç işlediği yerde hiç kimse güvende değildir” dedi.

Polat, sosyal medya hesabından şu açıklamayı yaptı:

“Babaannemin cenazesi dolayısıyla anlık paylaşım yapamasam da gündemi elbette takip ettim ve bu konuda elbette bir şeyler söylemek isterim.

Cesur yürekli meslektaşımız Avukat Feyza Altun, şeriat karşıtı söylemleri nedeniyle ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik ettiği’ iddiasıyla tutuklama istemiyle Sulh Ceza Hakimliği’ne sevk edildi ve adli kontrol kararıyla serbest bırakıldı.

Cumhuriyet savcısı yerine siyasi talimatları yerine getiren savcılar var artık. Yasalar yerine siyasi talimatlara uyuyor ve gerici karanlıkta kariyer hesapları yapıyorlar. Feyza Altun’un tutuklanmasını isteyerek mesleklerine, hukuka ihanet ettiler. Savcının suç işlediği yerde hiç kimse güvende değildir. Eğer gerçekten bu cumhuriyetin savcıları olsaydı ‘Arap sevicisi’ yobaz sürülerinin başını çeken Şevki Yılmaz, Halil Konakçı gibileri hakkında o videoların görüldüğü anda gereği yapılır ve bu kılıksızlar, ibret-i âlem için cezaevinde olurdu. Fakat biz sistematik olarak olayları ters yönde yaşıyoruz. Peki, biz Türkiye Cumhuriyeti’nin tüm temel kazanımlarına yürekten bağlı ve laikliğe sarılmış vatandaşlar olarak korkuyor muyuz sanıyorsunuz? Ne derler, vız gelir, tırıs gider…Ve son söz olarak yine meslektaşımın açıklamasından cümleler…KORKMAYIN SAKIN, KORKMAYIN. HEPİMİZE KELEPÇELERİ YETMEZ!”



Anahtar Kelimeler: . Polat’ açıklama
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı