Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Avcılardan tavşanlı pilav hayrı

Avcılardan tavşanlı pilav hayrı

Edremitli avcılar, Çanakkale Şehitleri için mevlit okutup ardından tavşanlı pilav ikramında bulundu.

Edremit`li avcılar, Çanakkale Şehitleri için mevlit okutup ardından tavşanlı pilav ikramında bulundu.
Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği, lokal binasında 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferinin 98. yılı münasebeti ile Çanakkale Şehitleri için Mevlid-i Şerif okuttu. Çanakkale Şehitlerinin anısına düzenlenen etkinliğe, Balıkesir Milletvekilleri A. Nedret Akova, Namık Havutça, Altınoluk Belediye Başkanı Hasan Özpolat, Güre Belediye Başkanı Kamil Saka, Zeytinli Belediye Başkanı Hasan Arslan, Kadıköy Belediye Başkanı Hasan Özel, CHP İl Başkanı Av. Muzaffer Mavuk, AK Parti İlçe Başkanı Av. Harun Yüzüak, CHP İlçe Başkanı Yurt Yıldırım, MHP İlçe Başkanı Ahmet Soylu, İl Genel Meclis Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, Oda Başkanları, Edremit`te Merkezi bulunan diğer parti temsilcileri ile birçok sivil toplum kuruluşu yetkililerinin yanı sıra, körfezdeki tüm avcı kulüplerinin yetkilileri ve üyeleri ile çok sayıda davetli katıldı. 
Edremit Gümrük Avcılık ve Atıcılık Öğretim Gençlik Kulübü Derneği Başkanı Coşkun Taşkın yaptığı açıklamada "Çanakkale`de bir asır önce 253 bin kahraman Türk genci, torunlarının özgürce vatan topraklarında yaşaması için canlarını seve seve bu vatan için feda etti. Allah hepsinin mekanını cennet etsin. Edremit avcıları olarak dedelerimize minnettarız. Şehit olan dedelerimizin ve derneğimizde vefat eden üyelerimizin ruhu için mevlit okutarak minnettarlığımızı göstermek istedik. Hepsinden Allah razı olsun. Dedelerimizin anısını yaşatmak için ne yapsak azdır. Kuvay-ı Milliyenin beşiği olan Edremit`imizde bu tip etkinlikleri gerçekleştirmenin mutluluğunu ve gururunu yaşıyoruz. Bizleri bu etkinliğimizde yalnız bırakmayarak katılan Milletvekillerimize, Belediye Başkanlarımıza, Siyasi Parti Temsilcilerimize, Körfezimizdeki Avcılar kulübü yöneticilerine ve tüm misafirlerimize şahsım ve derneğim adına ayrı ayrı teşekkür ediyorum" dedi.
Etkinlikte 6 tava tavşanlı bulgur pilavı pişirilerek 1500 kişiye tavşanlı bulgur pilavı ile ayran ikramı yapıldı.  Ayrıca, pilav ikramı yanı sıra  organizasyonun gerçekleşmesinde emeği geçen ve pilav için tavşan getiren üyelere, Dernek Yönetimi tarafından plaket ve çeşitli hediyeler verildi.  


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli