Bugün, 27 Nisan 2024 Cumartesi

Avlu Balıkesir 2. etabın temeli törenle atıldı

Avlu Balıkesir 2. etabın temeli törenle atıldı

Balıkesir´de 1. Etabı hizmete giren Avlu Balıkesir´in 2. Etabının temeli atıldı.

Balıkesir´de 1. Etabı hizmete giren Avlu Balıkesir´in 2. Etabının temeli atıldı.
Temel atma töreninde konuşan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur, ?Balıkesir´in Büyükşehir´e layık marka ve vizyon şehri olması için elimizden gelen gayretle 3.5 yıldır çalışıyoruz? dedi.
Balıkesir´in Türkiye´nin önemli illeri arasında yer aldığını belirten Başkan Uğur, konuşmasını şöyle sürdürdü: ?Gördüğünüz kongre merkezimiz ve Çay Deresi 1. Etap Avlu projemiz tamamlandı. Şu anda Türkiye Bilardo Şampiyonası Balıkesir Avlu Kongre Merkezi´nde yapılıyor. Daha inşallah birçok etkinliklere sahne olacak. 1. ve 2. Etap ile birlikte Avlu Balıkesir, Balıkesir´in kalbi ve merkezi olacak. Bu bölgede de ticari ve sosyal alanların olduğu, insanların nefes alacağı yeni bir mekan. Birazdan temelini de atacağız. İnşaatımız hızla devam ediyor. Karşı taraftaki kentsel dönüşümde hızla devam ediyor. Öyle bir kentsel dönüşüm yapıyoruz ki kimse şikayet etmeden rıza gösteriyor. Çünkü Balıkesirliler biliyor ki Balıkesir güzelleşiyor. Balıkesir gelişiyor ve büyüyor. Bunların hepsini Balıkesir´in 20 ilçesinde her ilçeye dokunarak yapıyoruz? dedi.
Başkan Uğur´un konuşması ardından katılımcılar ile birlikte 2. Etabın temel atma töreni duaların okunması ardından yapıldı.
Temel atma törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, eşi Nurgül Uğur, Balıkesir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, ilçe belediye başkanları, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, Ticaret Odası Başkanı Fahri Ermişler, Esnaf Odaları Birliği Başkanı Fehmi Erdem, çeşitli kamu kurum ve kuruluşlarının yöneticileri, daire başkanları ve vatandaşlar katıldı.
Haber Merkezi



  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 14.7 ° / 10.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı