Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi işini iyi yapıyor

Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi işini iyi yapıyor

Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi´nden yurt dışına 7. gönüllü gönderiliyor.

Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi´nden yurt dışına 7. gönüllü gönderiliyor.
Bandırma Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Bandırma Belediyesi Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi, 7. Gönüllü Merve Avcı´yı Danimarka´ya gönderiyor.
Kolding Gençlik Okulu´nda demokratik katılım, yetenek geliştirme ve gençlik çalışmaları üzerine olan proje kapsamında 12 ay süreyle görev yapacak gönüllümüze çeşitli ülkelerden gelen gençler eşlik edecek.
Danimarka´ya gitmeden önce Bandırma Belediye Başkanı Av. Tolga Tosun´u makamında ziyaret eden Merve Avcı, gideceği sosyal sorumluluk projesi hakkında Başkan Tosun´a bilgi verdi.
Başkan Av. Tolga Tosun ?Bandırma Belediyesi olarak gençlerimizin yurt dışına gitmesini destekliyor ve onları bu konuda cesaretlendiriyoruz. Gençlerimizin ufuklarının açılması, farklı diller öğrenmeleri, farklı kültürler hakkında bilgi sahibi olmaları, kendilerini geliştirmeleri ve yeni bir bakış açısına sahip olmaları bakımından yurtdışına çıkmaları çok önemli. Biz de belediyemiz bünyesinde bulunan Avrupa Gönüllü Hizmet Ofisi´ne başvuran gençlerimizi yurtdışına çıkmak ve yurt dışında gönüllü sosyal projelerde yer almak konularında ücretsiz danışmanlık hizmeti veriyor ve gençlerimizi yurt dışı konusunda destekliyoruz. Ben gençlerimizin yurtdışında edindiği bilgi birikim ve tecrübelerinin ülkemizin daha iyi şartlarda gelişip kalkınmasına faydalı olacağına inanıyorum.? dedi.
Haber Merkezi



  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli