Bugün, 26 Nisan 2024 Cuma

Avşa Adası´nda Halk Günü Toplantısı

Avşa Adası´nda Halk Günü Toplantısı

Marmara İlçesine bağlı Avşa Adası´nda yaşayan halkın sorunlarını dinlemek üzere adada Halk Günü Toplantısı yapıldı.


Marmara İlçe Kaymakamlığı ile Marmara Belediye Başkanlığı´nın birlikte yürüttüğü halkın sorunlarının dinlendiği Halk Günü Toplantıları bu ay Avşa Adası ile devam etti.
Marmara İlçe Kaymakamı Mehmet Tunç, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile Marmara İlçesinde görevli resmi dairelerinin kurum müdür ve amirleri 16 Kasım Perşembe günü Avşa Adası´na giderek mahalle halkı ile Halk Günü Toplantısında bir araya geldi. 

Mahalle halkı, yaz aylarında adada yaşanan nüfus artışıyla birlikte içme suyunda sorun yaşandığını Halk Günü Toplantısında dile getirirken, Başkan Aksoy, bu sorunun giderilmesi için çalışmalar başlatacaklarını söyledi.
İçme suyu sorununun dışında adada kanalizasyon sorunu ile sahipsiz hayvan barınağı sorunu da yaşandığını yetkililere aktaran mahalle halkı, bu konuların ivedilikle çözüme kavuşturulmasını talep ettiler.
Belediye Başkanı Aksoy, halktan gelen sorunları tek tek not alırken, çözüm için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceğini ifade etti.
Yaklaşık 3 saat kadar devam eden Halk Günü Toplantısı sona erdikten sonra, Marmara Kaymakamı Mehmet Tunç, Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy ile beraberindeki heyet Marmara Adası´na geri dönmek üzere Avşa Adası´ndan ayrıldılar.
Haber : Tuncay Ertan



  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli
  • Pazar 15.6 ° / 9.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı