Bugün, 18 Nisan 2024 Perşembe

Avşa adasında yangın paniği

Avşa adasında yangın paniği

Avşa Adası´nda romanların oturduğu mahallede çıkan yangında çok sayıda ev küle döndü.

Avşa Adası´nda romanların oturduğu mahallede çıkan yangında çok sayıda ev küle döndü.
Edinilen bilgiye göre; Avşa Adası´nda roman vatandaşların oturduğu mahallede dün saat 14.10 sularında bir evden alevlerin yükselmesi üzerine büyük panik yaşandı. Yangın ihbarının ardından olay yerine kısa sürede gelen Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Marmara İtfaiye Grup Amirliği´ne bağlı Avşa Adası İtfaiye Müfreze ekipleri yangına müdahalede bulundu. Yangın kısa sürede söndürülmesine rağmen çok sayıda ev yanmaktan kurtulamadı. Olayda kimsenin yaralanmadığı sadece mal kaybının meydana geldiği yangının çıkış nedeni elektrik tesisatından olduğu bildirildi.
Avşa Adası´nda roman vatandaşların oturdukları mahallede çıkan yangının ardından sokakta kalan ailelerin yardımına koşan Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, evsiz kalan vatandaşların geçici olarak konaklamalarının sağlandığını söyledi. 

O?ncelikli olarak 30 adet konteynır evlerin tedariki için çalışma başlattıklarını belirten Başkan Aksoy, ?Konteynır evlerin alımı için ihale aşamasına geçildi. Bu süre içinde evsiz kalan vatandaşlarımız kesinlikle mag?dur edilmeyerek belediyemiz tarafından geçici olarak konaklamaları sag?lanacaktır. Rabbim milletimizi kazadan, beladan ve her tu?rlu? belalardan korusun.? dedi.
Haber : Tuncay Ertan



Anahtar Kelimeler: Avşa adasında yangın paniği
  • Perşembe 23.1 ° / 11.9 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cuma 23 ° / 11.1 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu