Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Avşada büfe fareleri yakalandı

Avşada büfe fareleri yakalandı

Avşa Adasında, faaliyet gösteren bir büfeden para, kontör ve sigara paketlerini çalan 2 şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Adli makamlara teslim edilen 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Avşa Adasında, faaliyet gösteren bir büfeden para, kontör  ve sigara paketlerini çalan 2 şüpheli jandarma tarafından yakalandı. Adli makamlara teslim edilen 2 şüpheli de tutuklanarak cezaevine gönderildi. Avşa Adası`nda büfe işleten S.B.`ye ait iş yerine giren hırsızlar, büfeden çok sayıda kontör, bir miktar para ile 10-15 karton sigara çalıp kaçtı. İşyerindeki güvenlik kameralarının incelenmesi sonucu şahısları tespit etti.
Buradaki inceleme sırasında jandarmanın yanına gelen bir başka büfeci de işyerinde hırsızlık olduğunu ihbar etti. Buradaki kamera kayıtlarını da inceleyen ekipler hırsızların aynı şahıslar olduğunu tespit etti. Yapılan inceleme ve araştırmalarda kimlikleri tespit edilen M.N.K. ve O.E. jandarma tarafından yakalandı. Marmara İlçe Jandarma Komutanlığında gözaltına alınan M.N.K. ve O.E. isimli şüpheliler sevk edildikleri adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildiler.


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false