Bugün, 20 Nisan 2024 Cumartesi

Avşada korkunç son

Avşada korkunç son

Avşa adasında önceki gün meydana gelen müessif olay, Beldeyi hüzne boğdu. Avşada tatilini geçiren Kadir Yılmaz (22) boğulma tehlikesi atlatan Refika Aslan (23)ü kurtarmak isterken canından oldu.

Avşa adasında önceki gün meydana gelen müessif olay, Beldeyi hüzne boğdu.
Avşa`da tatilini geçiren Kadir Yılmaz (22) boğulma tehlikesi atlatan Refika Aslan (23)`ü kurtarmak isterken canından oldu.
Avşa iskelesine çok yakınında gerçekleşen facia yüzlerce kişinin gözleri önünde meydana geldi.
Feryatların yükseldiği Plaj`dan kendisine denize bırakan kurtarıcıların çabası boğulmak üzere olan Refika Aslan`ı kurtarmaya yetti.
Refika Aslan`ı kutarmak üzere denize atlayan gençler, karaya çıktıklarında kendileri ile birlikte denize atlayan Kadir Yılmaz (22) nin dönmediğini daha sonra fark ettiler.
Avşa iskelesi civarında ikinci kez başlayan arama kurtarma çabaları, Denize hayat kurtarmak üzere atlayan Kadir Yılmaz (22)`in cesedinin bulunması ile noktalandı.
Güzel bir tatil rüyası ile İstanbul`dan Avşa ya gelen Kadir Yılmaz adlı gencin Grafiker olduğu öğrenildi.
İnanılmaz şanssızlığın sonucu tatlı başlayıp facia ile noktalanan olay sonrası Avşa'ya gelen Marmara Cumhuriyet savcılığı kaza ile ilgili soruşturmayı tamamlayarak boğularak vefat eden Kadir Aslan için nakil ve defin izni verildi.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Cumartesi 15.6 ° / 7.5 ° Şiddetli yağmurlu
  • Pazar 21.3 ° / 6.1 ° Güneşli
  • Pazartesi 22.5 ° / 9.7 ° false