Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Avşaspor 600 Evlere dur dedi

Avşaspor 600 Evlere dur dedi

Avşaspor: 2 Bandırma 600 Evlerspor: 2

Hakemler: Adnan Deniz Kayatepe, Kazım Küçük ve Can Erbaş.
Avşaspor: İsmail, Yakup, Semih (İİsmail), Fuat, Doğancan, Muhammet, Hakan, Furkan, Hakan, Onur ve Sercan. Goller: Doğancan, Burak.
Band. 600 Evlerspor: Ali, Kaan, İsmail, Saner, Fahri, Mustafa, Fatih, Fahri, Burak, Erçin (İsmail) ve Emrah.
Balıkesir 1. Amatör Küme Marmara Grubu 12. hafta maçlarından birisi olan Avşaspor 600 Evlerspor arasındaki maç saat 12.00`de Ocaklar stadında oynandı. Baştan sona büyük bir çekişme içinde geçen maçta karşılıklı atılan gollerin yanı sıra yine karşılıklı olarak kaçırılan önemli gol pozisyonları da vardı.
İlk yarıda önce Avşaspor Doğancan ile 1-0 öne geçti. Hemen akabinde 600 Evlerin Burak`ın ayağından kazandığı iki golünü gördük. Devre bu şekilde bitecek derken bu kez Hakan`ın attığı beraberlik golü geldi ve devre bu atılan gollerle 2-2- kapandı.
İkinci yarıya her iki takımda hızlı girdi. Önce konuk takım 600 Evlerin iki ciddi atağını izledik. Kale önündeki karambol de kale içinden çıkarılan topların ardından 600 Evlerin duraksadığını söyleyebiliriz. Hele hele 65. Dakikada Yakup`un kırmızı kartla oyun dışı kalmasına rağmen 10 kişi ile 600 Evler kalesine yüklenen ve epey ciddi fırsatlar yakalayan Avşaspor golü bulamayınca maç ilk yarıda atılan gollerle 2-2 tamamlanmış oldu. 
Maçın yorumu: Her iki takım oyuncularının da çok konuştuğu bir maçın ne kadar iyi yönetilebileceğini siz futbol severlerin takdirlerine bırakıyorum. Her zaman ifade ettiğim gibi oyuncularımız hakeme dönük itirazlar yerine oyuna dönseler inanınız daha iyi maçlar izleyeceğiz ama maalesef bunu başaramayacağız gibi bir durum söz konusu. Buna iyi bir örnekte yine bugün oynanan maçta oldu. 600 Evler`li oyuncu sol kanattan ceza alanına tam girecekken ikili mücadele içinde faul var diyerek topu bıraktı ve bu oyuncuya yine 600 Evler kulübesinden niye devam etmiyorsun şeklindeki haklı uyarı geldi. Oyuncu devam etseydi belki ceza alanına girecek ve beklide çok daha ciddi bir fırsatı yakalamış da olacaktı ama oyundan düşünce hep top rakibe gitti hem de pozisyon kaybolmuş oldu. Güzel ve de çok çekişmeli bir maç oldu ama ben şahsen son sıradaki Avşaspor`un bu oyunuyla neden son sıralarda olduğunu pek anlayamadım doğrusu. Resmen hani kök söktürdü deriz ya aynen böyle oldu gibi bir şey bugün oynanan maç ve Avşaspor bu oyunuyla ben bu kümede kalacağım der gibi geldi bana. Oyuna, baktığımızda genellikle Avşaspor`un uzun toplarla çıkarak ileride İsmail ve Sercan`la fırsat ararken konuk takım ise daha çok Mustafa ile orta alanı kullanarak Burak`a pozisyon yaratmayı düşünen pasa dönük bir oyun tarzındaydılar.  Son 15 dakika hariç bu oyunlarıyla etkili de oldular diyebiliriz ama futbol bu, paniklemeyi asla kabul etmiyor. Son 15 dakikada Avşaspor ileri adamları oldukça etkili çıkışlar yaparak kaleci Ali`ye yüklendiler ama bunda başarılı olamadılar ve maç atılan goller kadar kaçırılan fırsatlar yönünden de eşit oldu diyebiliriz. Her iki takım oyuncularımızı da ortaya koydukları bu güzel mücadele içinde tebrik ediyorum. Her iki takım kaptanları ve her iki takım kalecileri yerinde hareketlerle başarılıydılar. Tamam, 600 Evler bu gün bu sahada çok önemli bir iki puan kaybetti ama unutmayalım ki bugün çok iyi oynayan bir takım karşısında kaybetti. Daha önümüzde çok maçlar var ve çok çekişmeli maçlar olacak. Bu maçı unutup gelecek maçlara bakmalı diyerek her iki takımıza da başarılar diliyorum.
Erhan Göçmen


Anahtar Kelimeler: 0
  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli