Bugün, 25 Nisan 2024 Perşembe

Avşa´ya Modern Butik İşyerleri

Avşa´ya Modern Butik İşyerleri

Avşa Adasında Takı Pazarı olarak hizmet veren alanda yer alan barakalar bulundukları alandan kaldırıldı.

Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, söz konusu alanda barakalarda hizmet veren Takı Pazarı esnafına modern butik dükkanlar kazandırılacağını ifade etti.
Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy´un ?Avşa´da Değişim? adını verdiği projelerin gerçekleşmesiyle adanın çehresi tamamen değişecek.
Başkan Aksoy´un girişimiyle adaya kazandırılması hedeflenen Avşa yeni Çay Bahçeleri projesine Avşa Takı Pazarı´da dahil edildi.
Uzun yıllardır Takı Pazarı olarak kullanılan barakalar bulundukları alandan kaldırılırken, hazırlanan ek projede belirlenen alana yapılacak modern butik işyerleri halkın ve tatilcilerin hizmetine Takı Pazarı olarak hizmet verecek.
Takı Pazarı olarak kullanılacak alana toplamda 20 dükkanın yapılacağını söyleyen Marmara Belediye Başkanı Süleyman Aksoy, ?Bu işyerlerinin 8 tanesi çift cepheli, 12 tanesi tek cepheli olarak hazırlanacak. Dükkanların iç mekanları ayna kaplama olacak. Vitrinler cam tezgahlardan oluşacak ve dükkanlar kepenk ile kapatılacak? dedi.
Başkan Aksoy, Avşa Çay Bahçelerinin yanına konum-landırılacak olan Avşa Takı Pazarı´nın yapımı devam eden çay bahçeleri ile aynı zamanda hizmete girebilmesi için çalışmaların süratle sürdüğünü kaydetti.
Haber : Taygun Ertan



Anahtar Kelimeler: Avşa Modern Butik İşyerleri
  • Perşembe 21.3 ° / 10.9 ° Güneşli
  • Cuma 20.9 ° / 10.4 ° Güneşli
  • Cumartesi 22.1 ° / 9.9 ° Güneşli