Bugün, 16 Mayıs 2024 Perşembe

Ay, MHPnin Hilal Kartını anlattı

Ay, MHPnin Hilal Kartını anlattı

MHP Erdek İlçe Sekreteri Haluk Ay, MHPnin Hilal Kart Projesini anlattı. MHPnin seçim barajı diye bir sorunu olmadığını, aksine iktidarı hedeflediğini aktaran MHP Erdek İlçe Sekreteri Haluk Ay, gazetemizi ziyaret edip Hilal Kart Projesini anlattı.

MHP Erdek İlçe Sekreteri Haluk Ay, MHP`nin Hilal Kart Projesi`ni anlattı.
MHP`nin seçim barajı diye bir sorunu olmadığını, aksine iktidarı hedeflediğini aktaran MHP Erdek İlçe Sekreteri Haluk Ay, gazetemizi ziyaret edip Hilal Kart Projesini anlattı. MHP iktidarında devletin sosyal yardımları arttırarak devam ettireceğini işaret eden Ay, MHP`nin Hilal Kart projesinin çok önemli olduğunu ifade etti. Ay, devam eden konuşmasında "Milletimizin bilinç altına yerleştirilmeye çalışılan yanlış bir inancı düzeltmek istiyorum. Diyorlar ki iktidardaki parti giderse fakir fukaraya dağıtılan sosyal yardımlar kesilir. İktidara kim gelirse gelsin üstüne basa basa söylüyorum devam eden yardımların kesilmesi söz konusu değildir. Çünkü bu yardımları mevcut iktidar partisi kendi kasasından cebinden vermiyor, milletten aldığı vergilerle karşılıyor. Bizler MHP olarak, bunların yeterli olmadığını, daha fazlasının verilmesi gerektiğini düşünüyoruz. 
Bu doğrultuda yapılan çalışmalar neticesinde oluşturduğumuz `Hilal Kart` projemizi hazırlayıp, projemizle hem mağdurun mağduriyetine, hem de küçük esnafımızın siftah yapmadan kepenk kapatmasının önüne geçmeyi planladık. İktidara geldiğimizde Hilal Kart Projemizin gerçekten muhteşem bir çalışmanın ürünü olduğunu göreceksiniz." dedi.
MHP`nin yeni seçim beyannamesinde yer bulan her cümlenin tek başına MHP iktidarında yerine gelecek ülkücü sözüdür şeklinde vurgulayan Ay, ülkücü için söz namustur deyip, 12 Haziran`da yapılacak seçimde gönüllerdeki sevgi oyuna talip oldukları ama kararınız ne olursa olsun ona da saygılıyız şeklinde konuştu.

Anahtar Kelimeler: 0
  • Perşembe 20.2 ° / 5.2 ° false
  • Cuma 30.3 ° / 11.4 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Cumartesi 28.4 ° / 12 ° Güneşli