Bugün, 29 Mart 2024 Cuma

Aydemir, ALGEM Projesinin önemine dikkat çekti

Aydemir, ALGEM Projesinin önemine dikkat çekti

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir beraberindeki heyetle Altıeylül İlçesi´nde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bu

AK Parti Balıkesir Milletvekili Pakize Mutlu Aydemir beraberindeki heyetle Altıeylül İlçesi´nde çeşitli ziyaret ve incelemelerde bulundu.
ALGEM´in kadınlar, çocuklar ve gençlere yönelik projeler geliştiren birimini gezen Aydemir, içerisinde sinema salonu, etüt merkezleri, aile danışma merkezi ve sosyal market gibi birçok alanın yer alacağı yeni ALGEM binası hakkında detaylı bilgi aldı.
Sosyal Belediyeciliğin hayata geçirilmiş hali olan ALGEM biriminde hayallerin gerçek olduğuna dikkat çeken Aydemir, burada kursiyerlerin ellerinde sabırla işlenen el emeği ürünleri inceledi.
Kısa zaman içerisinde açılacak olan Hasan Can Kültür Merkezi´nde sona gelen çalışmalarla ilgili brifing alan Aydemir, açılıştan sonra buranın Altıeylül sosyal etkinliklerinin merkezi olacağını söyledi.
Merkezde 450 kişilik konferans ve etkinlik salonu, fuaye alanları ile iletişim ofisleri yer alacak.
Tarihi binadan restore edilerek yapılan Konakpınar Gençlik Merkezi´nde incelemelerde bulunan Aydemir, Gençlik Merkezi´nin kamp merkezi olarak da hizmet edeceği bilgisini paylaştı.
Haber Merkezi



  • Cuma 22.9 ° / 9.8 ° Güneşli
  • Cumartesi 24.7 ° / 11.1 ° Güneşli
  • Pazar 23.7 ° / 12.3 ° Güneşli